طراحی برنامه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر اساس تغییر ذائقه نسل جدید

حامد علامتی در گفت‌وگو با پانا درباره تغییر ذائقه نسل جدید و اقدامات همسو با این تغییرات، گفت: «در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان حوزه‌ای  به نام حوزه پژوهش داریم. تمام برنامه‌ها بر اساس این حوزه طراحی و اجرا می‌شود. رصد تغییر ذائقه کودکان و نوجوانان نیز بخشی از فعالیت‌های ماست.»

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ادامه داد: «زمانی بود که  در کانون می‌نشستیم و کودک به سراغ ما می‌آمد؛ اما امروز روش را تغییر داده‌ایم و این ما هستیم که باید به سمت کودک برویم. بنابراین، با حفظ اصالت کاری کانون، باید در تولید؛  چه در تولید فیلم، انیمیشن یا پویانمایی، چه در تئاتر و برنامه‌های مختلف اصیل ما مانند قصه‌گویی و هنرهای تجسمی شتاب بگیریم.»

وی افزود: «در همین راستا، لازم است از ابزار رسانه استفاده کنیم تا خدمات ما در دسترس باشد. به همین دلیل، حرکت به سمت ظرفیت‌های رسانه‌ای و پلتفرم‌ها در دستور کار ما قرار گرفته است.»

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه برنامه «محفل ستاره‌ها» که اکنون از رسانه ملی پخش می‌شود، یکی از همین اقدامات است، گفت: « در این برنامه، ما وارد عرصه تولید رسانه‌ای شده‌ایم و انس با قرآن را با نگاه قرآنی و با بهره‌گیری از هنر، رسانه و روایت دنبال می‌کنیم و کار خود را در این حوزه انجام می‌دهیم.»