ارتباط حذف وعده صبحانه و کاهش یادگیری کودکان
یک متخصص تغذیه گفت: حذف وعده صبحانه باعث کم شدن میزان گلیکوژن ذخیره بدن کودکان و تضعیف یادگیری کودکان میشود.
به گزارش کودک پرس ، سیدضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: وعدههای غذایی در سلامت فرد جایگاه ویژهای دارند زمان وعده غذایی و اینکه چه چیزی باید در زمان مشخصی مصرف شود بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه مهمترین وعده غذایی صبحانه است گفت: حذف صبحانه به هر علتی که باشد میتواند عوامل چاقی را فراهم کند. معمولا دو دلیل برای حذف وعده صبحانه وجود دارد یک اینکه وعده شام دیرهنگام و سنگین میل شده است یا بیدار ماندن طولانی شبانه و روز خوابیها جایگزین یکدیگر شده است.
مظهری تصریح کرد: مساله زود خوابیدن که در کودکان در حال رشد، اهمیت ویژهای دارد. یعنی هر چه زودتر بعد از غروب آفتاب استراحت کنیم و فاصله 3 ساعته بین شام و خواب ایجاد کنیم، صبح بسیار با نشاط و با اشتها از خواب بیدار شده و اشتهایمان برای مصرف صبحانه بیشتر است.
این متخصص تغذیه ادامه داد: دلیل تاکید بر مصرف وعده صبحانه این است که با غروب آفتاب شیفت و نوع هورمونهای بدن کاملاً عوض شده و هورمونهای بازسازی؛ جایگزین سم زدایی و ترشح هورمون رشد در کودکان میشود. همچنین با حذف صبحانه و کم شدن میزان گلیکوژن ذخیره، یادگیری کودکان تضعیف میشود.
مظهری افزود: دیر خوابیدن و صبحانه نخوردن سبب کاهش روند رشد قدی و عدم گسترش فکر و اندیشه کودکان میشود همچنین این عوامل در بزرگسالان و بویژه خانمها باعث پیری زودرس و از دست دادن طراوت پوست میشود.
منبع: فارس
ارسال دیدگاه