نوشیدنی‌هایی برای پیشگیری از گرمازدگی

یک متخصص طب ایرانی با اشاره به فصل تابستان و افزایش احتمال گرمازدگی روش‌هایی را برای پیشگیری از بروز این اتفاق توضیه کرد.

به گزارش کودک پرس ، نعمت‌الله مسعودی متخصص طب ایرانی در خصوص نوشیدنی‌های مفید برای پیشگیری از گرمازدگی در فصل تابستان توضیح داد: نوشیدن شربت سکنجبین منافع بسیاری دارد؛ یکی از خواص سکنجبین این است که اگر آن را با یخ بنوشیم، از حرارت معده می‌کاهد.

وی گفت: اگر سکنجبین را با ریشه و تخم کاسنی مخلوط کرده و کمی گلاب به آن اضافه کنند، نوشیدنی پر سود و شگفت‌آور می‌شود و می‌تواند کمک زیادی پیشگیری از گرمازدگی کند.

مسعودی افزود: استفاده از خاکشیر یخ‌زده و شربت آب‌لیمو برای جلوگیری از گرمازدگی موثر است؛ بهتر است برای جلوگیری از اسهال و تأثیر خنکی، خاکشیر باید به شکل یخ‌زده یا همراه خرده یخ مصرف شود.

این متخصص طب ایرانی توصیه کرد: با توجه به گرمی و آلودگی هوا، مصرف آب‌لیمو نیز به دلیل داشتن ویتامین C که دارای خاصیت ضدعفونی‌کننده است، توصیه می‌شود و نیاز است هر دو روز یک بار، یک عدد لیمو در آب مصرفی استفاده شود.

 

وی با بیان اینکه هندوانه یک میوه تابستانی لطیف، آبدار، خنک کننده، آرام بخش و مسکن التهابات درونی است که اصولا برای رفع عطش در اوج گرمای تابستان مصرف می‌شود گفت: طبیعت هندوانه سرد است و برای افراد گرم مزاج بسیار مطلوب است.

 

 

 

 

منبع: فارس