الگوسازی لازمه بنیان گذاشتن هویت، اصالت و ارزش‌های بومی است

دبیر اجرایی همایش نکوداشت خادمان علم و فرهنگ معتقد است که برای بنیان گذاشتن زندگی براساس هویت، اصالت و ارزش‌های بومی باید به الگوسازی و اهمیت آن برای نسل جوان و نوجوان توجه کرد.

به گزارش کودک پرس ، محمد حسین قریشی، امروز ۲۰ اردیبهشت، در مراسم ملی نکوداشت خادمان علم و فرهنگ (ویژه خاندان راشد محصل) در دانشگاه بیرجند، اظهار کرد: توسعه جامعه از دالان فرهنگ می‌گذرد.

وی با بیان اینکه برگزاری مراسم تکریم و نکوداشت خردورزان، پاسداشت علم و هنر و فرهنگ است و موجب تحکیم ارزش ها می‌شود، تصریح کرد: معرفی مشاهیر منطقه نه تنها وظیفه منطقه ای بلکه وظیفه ملی است.
وی بیان کرد: دانشوران و دانش پژوهان پایه‌ها و بنیان فرهنگی جامعه را تشکیل می‌دهند.
دبیر اجرایی همایش نکوداشت خادمان علم و فرهنگ بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان، دانشگاه بیرجند و بنیاد نخبگان خراسان‌جنوبی تصمیم گرفتند تا با برگزاری این همایش، نسبت به معرفی خادمان علم و فرهنگ اقدام کنند.

قریشی بیان کرد: برای بنیان گذاشتن زندگی براساس هویت، اصالت و ارزش‌های بومی باید به الگوسازی و اهمیت آن برای نسل جوان و نوجوان توجه کرد.

وی یادآور شد: این خاندان با ورود به عرصه‌های مختلف علم و فرهنگ در حیطه تخصص خود به جایگاهی والا رسیده و نام خود و خانواده و شهر بیرجند را بر سر زبان‌ها انداختند.