حرکت از آموزش سنتی به آموزش مبتنی بر پژوهش در جشنواره جابربن حیان
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: جشنواره جابربن حیان حرکت از آموزش سنتی به یک آموزش مبتنی بر پژوهش است و تا زمانی که دنبال آمار و ارقام هستیم، کار ما از عمق فاصله خواهد گرفت.
به گزارش کودک پرس ، افتتاحیه هشتمین مرحله استانی جشنواره پژوهشهای علمی دانشآموزان ابتدایی شهر تهران، «طرح جابربن حیان» با حضور رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، شکوهی مدیرکل دفتر آموزش ابتدایی آموزش و پرورش، نادر جهان آرای معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش شهر تهران، ربوشه مدیر آموزش و پرورش منطقه 7 تهران در مدرسه هاجر برگزار شد.
رضوان حکیمزاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در این مراسم با بیان اینکه جشنواره جابربن حیان حرکت از آموزش سنتی به یک آموزش مبتنی بر پژوهش است، اظهار داشت: تا زمانی که دنبال آمار و ارقام هستیم، کار ما از عمق فاصله خواهد گرفت.
وی با اشاره به برگزاری طرح جابربن حیان افزود: در این طرح کارهای بسیار ارزشمندی توسط دانشآموزان ارائه میشود.
حکیمزاده با اشاره به اهمیت امر پژوهش اضافه کرد: دو نوع برنامهریزی داریم که یکی مطلوب و دیگری زاید است؛ برنامهای مطلوب است که مثل طرح جابربن حیان همراه با خلاقیت و پژوهش باشد.
وی افزود: برنامهای زاید است که دانشآموزان نسبت به آن علاقهای ندارند و معلم نیز به صورت دیکته شده بر اجرای آن تأکید میکند.
نادر جهان آرای معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران نیز در این مراسم اهمیت ارزشیابی کیفی ـ توصیفی و برگزاری طرح جابربن حیان را مورد تأکید قرارداد و اظهار داشت: بهترین حالت در امر آموزش و تعلیم و تربیت، معلمی و تدریس است.
وی با اشاره به اینکه در بالاترین سطح تصور نسبت به برگزاری طرح جابربن حیان اقدام شده است، افزود: شهر تهران موفق شده است تا در تمامی شاخص ها حائز رتبههای برتر شود.
منبع: فارس
ارسال دیدگاه