به گزارش کودک پرس افسانه اسدپور با اشاره به اینکه از حامیان این بنیاد طی ماه مبارک رمضان امسال 38 میلیون تومان در این شهرستان مددرسانی شد، افزود: تاکنون بیش از 500 دانشآموز با استعداد در بنیاد کودک آمل خدمات مختلف دریافت میکنند و 397 دانشآموز از خدمات حمایتی و تحصیلی بهرهمند هستند.
وی با تاکید بر اینکه 380 خیر نیکاندیش از همیاران مهربان این دفتر هستند، خاطرنشان کرد: در این شهرستان به صورت سالانه و در ایام مختلف سبد غذایی بین محرومان توزیع میشود و امسال نیز 114 میلیون تومان سبد غذایی به تعداد 390 نفر از افراد زیرپوشش اختصاص یافت.
مدیر بنیاد کودک شهرستان آمل با اشاره به اختصاص بهترین اقلام در سبد غذایی و اختصاص بهترین هدایا، بیان کرد: سعی داریم تا بهترین همایشها را برای شادی مددجویان برگزار کنیم که در آن از افراد کفیل دعوت میشود تا فاصله طبقاتی بین مسؤولان، کفیل و فرزندان این بنیاد از بین رفته و همه یکدیگر را در یک سطح ببینند.
این مسؤول با اشاره به اختصاص خدمات مختلف آموزشی و فرهنگی به مددجویان، یادآور شد: مددجویان این بنیاد از کلاس اول ابتدایی تا پایان دانشگاه هستند و در ابتدا کار خود را با 20 نفر از نیازمندان در سطح استان آغاز کردیم.
اسدپور با تأکید بر اینکه شعار اصلی بنیاد کودک این است که هیچ کودک بااستعدادی نباید با فقر مالی از تحصیل باز بماند، ادامه داد: فرزندان زیرپوشش دارای اولویت افراد مستعد از خانواده مطلقه، بیسرپرست، پدر متواری دائم و پدر بالای پنج سال زندانی هستند.
وی با اشاره به اختصاص بورسیه تحصیلی برای افراد مستعد نیازمند، بیان کرد: افراد زیرپوشش اگر افت تحصیلی داشته باشند مدتی از دریافت بورسیه بیبهره میشوند تا خودشان را رشد دهند.
اسدپور با اشاره به اینکه کمکهای نقدی و غیر نقدی همانند یخچال، تلویزیون، جارو برقی، تعمیر منازل و رهن آن، اختصاص معلم خصوصی برای فرزندان مستعد و برگزاری دورههای افزایش بنیه علمی برای فرزندان در نظر گرفته می شود، گفت: در کمیته جوانان نیز بسیاری از جوانان فرهیخته با همکاری بنیاد کوک در امور همایشها، اردوهایی و کمیته ورزشی تلاش دارند و با حضور بهترین معلمان فعالیت انجام میدهند.
مدیر بنیاد کودک شهرستان آمل با اعلام اینکه در این دفتر درخت آرزوها وجود دارد که کودکان خواستههای خود را برای برچیدن خیران به درخت آویزان میکنند، بیان کرد: ساختمان این بنیاد با هزینه یک میلیارد تومانی توسط خیر فیروزی پدر معنوی مجموعه بوده که تجهیز کامل آن انجام شد همچنین ساختمان دیگر برای انبار کردن کالاهای جمعآوری شده نیز در آینده نزدیک خریداری می شود.
این مسؤول یادآور شد: بنیاد کودک آمل در بین سازمانهای خیریه مردم نهاد بهترین فضا را دارد که در امر آموزشی، تربیتی، فرهنگی و برنامههای جنبی نیز از آن استفاده میشود.
اسدپور با تأکید بر اینکه حدود هشت درصد کودکان زیرپوشش از حاشیه شهر هستند، بیان کرد: بیشتر فرزندان این بنیاد از کودکان ساکن در روستاها هستند که در کمیته آموزشی نیز بهترین معلمان شهرستان دو روز از وقت خود را به صورت رایگان در زمینه کلاسهای کنکور و دیگر کلاسها به فرزندان بنیاد کودک اختصاص میدهند.
وی با اشاره به برگزاری تست هوش بین کودکان اول تا سوم ابتدایی، ادامه داد: در طول سال سه مرتبه از کودکان تحت حمایت با مراجعه به منازلشان بازدید داریم که یک نوبت معمولا پایان ترم تحصیلی است تا گزارش کامل تحصیلی مددجویان به کفیلان آنها اعلام شود همچنین گزارش وضعیت معیشتی، تحصیلی و بیماری کودکان هر 6 ماه به کفیلان اعلام میشود.
مدیر بنیاد کودک شهرستان آمل با اعلام اختصاص هزینه 64 میلیون تومانی برای اردوهای تفریحی کودکان، یادآور شد: رئیس بنیاد کودک آمریکا در تقدیرنامهای از خیر این شهرستان برای اختصاص ساختمان بنیاد کودک قدردانی کرد.
اسدپور با تأکید بر فعالیت بهروز عطایی مربی نامآشنای والیبال کشورمان در ردههای مختلف در کمیته ورزشی بنیاد کودک آمل عضویت دارند، بیان کرد: این مربی قول مساعد داد تا تیمی متشکل از کودکان این نهاد خیریه را در شهرستان راهاندازی کند.
وی با اشاره به تلاشهای خیران، گفت: امید داریم تا با حمایت همه مردم و نوعدوستان خیرخواه هیچ کودک مستعد در این شهرستان از تحصیل محروم نماند.
فرماندار ویژه آمل نیز در این نشست اظهار کرد: سازمانهای مردم نهاد و خیریه زیادی در این شهرستان فعالیت دارند تا به مشکلات نیازمندان و محرومان جامعه بپردازند.
احمد منفرد ادامه داد: نهادهای خیریه همانند بنیاد کودک ارتباط تنگاتنگ با دستگاههای دولتی حمایتی و آموزشی همانند کمیته امداد و آموزش و پرورش دارند تا کودکان نیازمند را شناسایی کنند.
وی گفت: با همکاری اعضای شورای اسلامی روستاها و دهیاران کودکان مستعد و نیازمندان در سطح روستاها شناسایی میشوند تا از خدمات لازم بهره ببرند.
منبع: فارس
ارسال دیدگاه