به گزارش کودک پرس ، جعفر توزندهجانی، درباره روند برگزاری جشنواره کتاب کودک کاشان گفت: برنامه سومین روز جشنواره مبتنی بر حضور ۴۰ نویسنده و ۱۰تصویرگر در مدارس است. براین اساس۸۰ مدرسه هماهنگ شده و هر کدام از نویسندگان به دو تا چهار مدرسه میروند. حضور نویسندگان در مدارس دو مرحله دارد. نخست حضور نویسندگان در مراسم با عنوان «صبح با کتاب» که زنگ آغاز مدارس با حضور نویسنده و معرفی او و آثارش شروع میشود و بعد از صبحگاه قصهخوانی در کلاس درس انجام میشود که نویسندگان یا داستانی را از روی کتابهایشان میخوانند یا قصه و افسانهای در ذهن دارند که بیان میکنندذو بلافاصله نویسنده به مدرسه بعدی میرود.
وی افزود: مشابه همین برنامه نیز در شیفت عصر مدارس اجرا میشود. مشابه همین برنامه برای تصویرگران نیز اجرا میشود و کارگاههای تصویرگری برای بچهها در مدارس، برگزار میشود مانند کارگاه کلاژ، طراحی چهره با ذغال، ساخت صورتکهای مقوایی، بازیهای سنتی و …
به گفته دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، ورکشاپهایی هم در خارج از مدارس برای علاقهمندان برگزار میشود که ازجمله آنها میتوان به نمایشنامهنویسی کودک؛ مدرس: منوچهر اکبرلو، تجربههای نوشتن با جشن امضا؛ عباس جهانگیریان، تصویرگری کتاب کودک؛ مدرس: حدیثه قربان، ورکشاپ تصویرگری شعر صدای پای آب سهراب سپهری؛ مدرس جمالالدین اکرمی و کارگاه برگزیدگان بخش صدای پای آب؛ مدرس: علیاصغر سیدآبادی و مریم محمدخوانی اشاره کنم.
وی افزود: همچنین در این مدت نویسندگان برنامه تولید کتاب صوتی برای نابینایان داشتند و امروز دو جشن امضا هم برای کتاب «دروازه مردگان» حمیدرضا شاهآبادی و مجموعه «رفتم به باغ» افسانه شعباننژاد برگزار میشود.
توزندهجانی با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در دو روز نخست جشنواره، گفت: به نظر من بخش جدی برنامه از امروز شروع میشود که برای نویسندگان مهم است و آن هم حضورشان در مدارس است چون هم بچهها و هم نویسندگان از آن استقبال میکند. وقتی بچهها از نزدیک نویسندهای را میبینند علاقهشان بیشتر میشود، امروز برخی از نویسندگان به صورت داوطلبانه به مدارس روستاهای اطراف رفتند.
دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان بیان کرد: البته با توجه به اینکه سال اول برگزاری این جشنواره است ممکن است کم و کاستیهایی داشته باشد اما برگزاری آن تا بحال قابل قبول بوده است
منبع: ایبنا
ارسال دیدگاه