به گزارش کودک پرس ، مهدی نخعی در کارگروه بانوان و خانواده استانداری کرمان که با حضور عباسی معاون وزیر دادگستری و دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در زندان مرکزی کرمان برگزار شد با اشاره به اینکه شرایط استان کرمان شرایط خاصی است اظهار داشت: کرمان چندین سال درگیر خشکسالی بوده و از سوی دیگر محل عبور و ترانزیت قاچاق کالاست و این موارد باعث شده شاهد آسیبهای اجتماعی زیادی در استان باشیم.
وی با اشاره به شناسایی 36 هزار و 700 نفر کودک بیسرپرست و بدسرپرست در استان کرمان گفت: درمان فرزندان معتاد را در برنامه داریم در صورتی که این وظیفه برعهده دانشگاه علوم پزشکی گذاشته شده است.
معاون پیشگیری بهزیستی کرمان با بیان اینکه آمار و تعداد کودکان کار افزایش پیدا کرده است و متاسفانه فرزندان ایرانی امروز بر سر چهارراهها کار میکنند افزود: شرایط اقتصادی خانوادهها به گونهای است که خانوادهها مجبور به این هستند که از تحصیل فرزندان خود جلوگیری کرده و این فرزندان مجبور به کارکردن شدند.
وی عنوان کرد: بیش از 90 درصد از فعالیتهای حمایتی از کودکان بیسرپرست توسط سازمانهای مردم نهاد در کرمان انجام میشود.
در این جلسه محمدباقر اسلامی معاون پیشگیری دادگستری استان کرمان با بیان اینکه در بحثهای اجتماعی باید همافزایی وجود داشته باشد و غیر از تعامل بین دستگاهی نتیجه مطلوبی نمیگیریم اظهار داشت: در استان کرمان دغدغه مسئولان در حوزه اجتماعی بالا است.
وی شناسایی بیش از 36 هزار کودک بیسرپرست و بدسرپرست را نشان از دغدغه مسئولان عنوان کرد و گفت: در سطح استان تمام دادگاهها با مشاور اطفال برگزار میشود و آموزش قضات در این زمینه را پیگیری کردیم.
معاون پیشگیری دادگستری استان کرمان با بیان اینکه کرمان در راهاندازی خانههای مهر ویژه کودکان رتبه اول دارد افزود: در استان کرمان هیچ کودکی برای ملاقات با والدین زندانی خود به زندان و یا بازداشتگاهها نمیرود.
وی با اشاره به اینکه بهرهگیری از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد را مهم میدانیم و این سازمانها هم آمادگی خود را اعلام کردند بیان کرد: حدود 25 سازمان مردم نهاد با دادگستری استان همکاری نزدیک دارند و بانک اطلاعاتی بیش از 90 سازمان مردم نهاد جمعآوری شده است.
منبع: تسنیم
ارسال دیدگاه