به گزارش کودک پرس ، جوانی ۲۷ ساله در لباسی به نام روحانیت است که توانسته با این سن کم رسالت خود را به خوبی به انجام رساند. مربی رشته ورزشی کاراته است و توانسته باشگاهی را راه اندازی کند تا نوجوانان به راحتی بتوانند در آن ورزش کنند.
با شاگردانش هم کلام شدم. همه آنها خوشحال بودند از اینکه توانسته بودند در رشتهای که دوست دارند فعالیت کنند. کودکانی که تحقق رویایشان را در اقدامات افرادی میدیدند که برایشان باشگاهی تاسیس کرده بودند.
این تیم کاراته توانست در مسابقات قهرمانی کشور در گنبد کاووس که در تیرماه جاری برگزار شد، یک مدال طلا توسط سجاد اسداللهی، یک مدال نقره توسط محمدعلی تکخارانی و دو مدال برنز توسط سجاد زرگری و مرصاد همسایگان کسب کند.
جواد سبزبان، مربی رشته کاراته که نزدیک ۱۶ سال در این رشته فعالیت میکند، گفت: فعالیت رشتههای مختلف ورزشی در استان در حد مطلوب است.
وی با بیان اینکه هیئت کاراته بودجه و امکانات زیادی ندارد، افزود: استعدادیابی به معنای این است که از کودکان علاقمند به فعالیت در رشتههای ورزشی حمایت شود.
این مربی با بیان اینکه تجهیزات کاراته ارزان قیمت است، تصریح کرد: باشگاه خوبی از نظر محیطی داریم، اما امکانات در حد متوسط است و انتظار داریم مسئولان به باشگاهی که شش قهرمان دارد، بیشتر توجه کنند.
سبزبان ادامه داد: برای روند رو به رشد این رشته ورزشی نیازمند این هستیم که بخش خصوصی به این رشته ورد پیدا کند.
وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در حوزه ورزشی برای بخش خصوصی بسیار سودآور است، اما بخش خصوصی تنها در کنار برندهای ورزشی حضور داشته و از ورزشکاران نوجوان و جوان که در ابتدای راه قرار دارند، حمایتی نمیکند.
این مربی بیان کرد: لازم است بخش خصوصی کمک کند تا ورزشکاران قهرمان از این منطقه رشد کنند، اما متاسفانه این بخش بیشتر نگاه تبلیغاتی دارد تا نگاه اجتماعی.
سبزبان ادامه داد: اگر سرمایه گذاران قصد داشته باشند در حوزه ورزش ورود پیدا کنند، باید از ابتدای کشف استعدادها به این حوزه وارد شوند.
وی افزود: یکی از دلایل عدم اقبال در برخی رشتههای ورزشی، این است که ورزش هزینه بر است و خانوادهها ترجیح میدهند فرزندان خود را به کلاس زبان انگلیسی بفرستند، حال اگر حمایت مالی وجود داشته باشد، کودکان در این حوزه فعالیت خواهند کرد.
این مربی بیان کرد: در جشنواره حضرت علی اکبر(ع) شرکت کردم و در حوزه ورزشی به عنوان جوان برتر انتخاب شدم، اما پس از آن دیگر هیچ گونه حمایتی از من صورت نگرفت.
سبزبان ادامه داد: این کنار گذاشته شدنها و بی انگیزگی باعث شد ورزش را به مدت پنج سال کنار بگذارم اما اکنون در این حوزه در کنار آموزش قرآن فعالیت دارم.
وی افزود: در سال ۹۵ تصمیم گرفتم باشگاهی را راهاندازی کنم که به علت عدم حمایت کاری پیش نرفت و چندی بعد به واسطه آشنایی با حجتالاسلام فلسفی توانستیم باشگاه کاراته را تاسیس کنیم.
این مربی بیان کرد: از بهمن ماه ۹۶ به طور مستمر فعالیت کرده و در رده سنی نونهالان و کودکان، افراد را جذب میکنیم چراکه این سنین، زمان بارورسازی و شناسایی استعداد است.
سبزبان با بیان اینکه در باشگاه ما به اخلاق در کنار مهارت ورزشی بسیار اهمیت داده میشود، اظهار کرد: در مناسبتهای مذهبی سعی میکنیم با برگزاری برنامهها، این روزها را در چشم کودکان مهم جلوه دهیم.
وی افزود: ورزش، ضریب هوشی را افزایش میدهد و تاثیرات مثبتی بر روی رفتار و تحصیل کودکان دارد که متاسفانه بسیاری از خانوادهها از آن غافل هستند.
این مربی یادآور شد: باید رفتارهای پرخاشگرانه کودکان خود را ریشه یابی کنیم و مطمئن باشیم با روی آوردن به سمت ورزش تمام این مشکلات رفع خواهد شد. بی شک توجه به استعدادهای ورزشی، زمینه ارتقاء رشته های ورزشی را فراهم میآورد و برای رسیدن به این نقطه نیازمند سرمایه گذاری در حوزه ورزش هستیم.
منبع: ایسنا
ارسال دیدگاه