به گزارش کودک پرس ، ، فاطمه توکلی مدیرکل بهزیستی لرستان اظهارداشت: از زمان وقوع سیل تا زمانی که افراد به یک شرایط تثبیت شده حداقلی برسند یک مدت زمان طول میکشد و در این مدت نیازها هم تغییر پیدا میکند. وی ادامه داد: گروههای خاص نیازهای خاص دارند از جمله زنان، کودکان و به این دلیل خدمات باید تداوم داشته باشد.
توکلی بیان کرد: بخشی از کمکها باید نیز جنبه نقدی پیدا کند تا افراد خودشان بتوانند نیازهای خاص خود را تأمین کنند.
این مسئول اظهار کرد: سازمان بهزیستی با اعزام کارشناسان مددکاری و روانشناسی در قالب تیمهای متعدد اورژانس و محب در منطقه حضور دارند.
توکلی یادآور با بیان اینکه مهادی کودک ما به صورت سیار فعال است، یادآور شد: ارائه خدمات باید در منطقه استمرار داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی لرستان عنوان کرد: مسائل بهداشتی کودکان مناطق سیل زده باید به صورت جدی دنبال شود، چون در مقابل بیماریها آسیبپذیرترند.
وی افزود: باید امکاناتی در راستای ارتقاء بهداشت کودکان مدنظر قرار گیرد به ویژه برای کودکانی که در کمپها مستقر هستند.
توکلی تصریح کرد: خطر آسیبهای روحی برای کودکان در مناطق سیلزده اجتنابناپذیر بوده؛ بعد از حادثه و با این حجم که خانواده تمام امکانات خود را از دست داده و در یک شرایط غیرطبیعی زندگی میکند به تدریج عوارضی را برای کودکان خواهد داشت.
این مسئول با تاکید بر اینکه باید به اوقات فراغت کودکان نیز توجه جدی شود، بیان کرد: هر چه زودتر مسئله اسکان خانوادهها حل شود؛ اگر اعضای خانواده در یک شرایط مناسب در کنار هم قرار گیرند صدمات و لطمات روحی جبران میشود
وی عنوان کرد: یکی از دلایلی که ما تأکید داریم مهادی را فعال و گروههای نمایش را فعال کردهایم ایجاد شرایط روانی خوب و نشاطآفرین برای کودکان است، نیازهای اساسی باید مورد توجه قرار گیرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه