چگونه با کم‌کاری تیروئید مبارزه کنیم؟

به گزارش کودک پرس، دکتر فروغ صالحی با بیان اینکه علایم کم‌کاری تیروئید بسته به میزان شدت بیماری متفاوت است، اظهار کرد: تیروئید، یک غده‌ کوچک و پروانه‌ای شکل بوده که در انتهای ناحیه جلوی گردن واقع شده است.

وی ادامه داد: رژیم غذایی مناسب برای بیماری کم کاری تیروئید، رژیم سالم و متوازنی است که نیازهای بدن را برای حفظ عملکرد مطلوب بدن تامین می‌کند.

یک متخصص غدد در خراسان جنوبی تصریح کرد: افزایش حساسیت به سرما، یبوست، خشکی پوست و اختلالات قائدگی از علائم کم‌کاری تیروئید است.

 صالحی با اشاره به اینکه انتخاب‌های غذایی خود را اصلاح کرده و غذاهای سالم‌ مصرف کنید، بیان کرد: الگوی غذایی مطلوب برای بیماری کم کاری تیروئید شامل مصرف غذاهای غنی از یُد است که الگوی غذایی مطلوب  به کاهش علایم عوارض مرتبط با مشکلات تیروئیدی کمک می‌کند.

 وی عنوان کرد: افرادی که دچار کم‌کاری تیروئید هستند از مصرف بیش از حد مواد غذایی کلم، گل کلم، بادام زمینی، کلم پیچ و شلغم خودداری کنند.

این متخصص غدد یادآور شد: بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید به راحتی وزن گرفته و به سختی وزن کم می‌کنند که این به دلیل اختلالات هورمونی ناشی از این بیماری است.

صالحی با اشاره به سایر عوارض کم کاری تیروئید، خاطر نشان کرد: کم‌کاری تیروئید اگر درمان نشود منجر به عوارضی مشکلات قلبی، افسردگی و کاهش عملکرد ذهنی، همچنین ضعف عضلات، تولد نوزادان با نقص و ناباروری از عوارض این بیماری می‌شوند.