به گزارش کودک پرس ، اگر از مهارتهای تربیتی مثل الگو بودن، آگاهی دادن، تشویق، گفتگو، حمایت به جا، تعیین چارچوب و پایبند بودن به آن استفاده کنید و یاد بگیرید خشم تان را به شکلی سالم تخلیه نمایید به خواستهها و اهداف تان میرسید.
روشهای زیر را امتحان کنید:
۱. در برخورد با فرزندتان و دیگران از لطفا و خیلی ممنون استفاده کنید.
۲. وقتی کسی صحبت میکند، تفاوتی نمیکند بچه باشد یا بزرگسال، وسط حرفش نپرید. اگر مجبور شدید حرف او را قطع کنید حتما کلمه ببخشید را به کار ببرید.
۳. در سال سینما، هنگام پخش فیلم، صحبت نکنید.
۴. موقع رانندگی به ماشینهای مقابل راه بدهید (وقتی دیگران به همین ترتیب به شما احترام میگذارند، از آنها تشکر کنید).
۵. موقع عطسه یا سرفه کردن، جلوی دهان و بینی خود را با دستمال بگیرید.
۶. غذا را با دهان بسته بجوید. با دهان پر صحبت نکنید. اول لقمه را قورت بدهید و بعد حرفتان را بزنید.
۷. تحت هیچ شرایطی روی زمین آشغال نریزید.
۸. وقتی به رستوران میروید پس از صرف غذا میزتان را مرتب کنید.
۹. قبل از وارد شدن به اتاقی که درش بسته است، در بزنید.
۱۰. برای دعوت دیگران به نشستن، از کلمه بفرمایید استفاده کنید.
۱۱. در اتوبوس و مترو صندلی خود را به کسی که ایستادن برایش دشوار است بدهید.
۱۲. بابت محبت و هدیهای که دیگران به شما میدهند، از آنها تشکر کنید. بگذارید شخصی که به شما محبت کرده بداند که بابت لطفش از او ممنون هستید.
۱۳. آهسته و بدون ایجاد سر و صدا آدامس بجوید و موقعی که خواستید آدامستان را دور بیندازید، آن را داخل یک تکه دستمال گذاشته و به سطل آشغال بیندازید.
۱۴. بسیاری از افراد به دود سیگار، ادکلن، نوع خاصی از غذا، سر وصدا، آلایندههای محیطی، بوی رنگ، دود ماشین یا کافئین حساسیت دارند. مراعات حال آنها را بکنید و حتی اگر این چیزها خودتان را اذیت نمیکند.
۱۵. برای فرزندتان الگو باشید. اگر توقع دارید کاری را انجام دهد، ابتدا خودتان را مقید به انجام آن بکنید تا هم تاثیر حرفتان بیشتر باشد و هم تقاضای تان از او، منطقیتر به نظر برسد (پدری که به فرزند خود میگوید دروغ گفتن کار بدی است، ولی خودش دروغ میگوید نباید انتظار داشته باشد فرزندش فردی راستگو بار بیاید).
ارسال دیدگاه