پول توجیبی زمینه رشد کودکان را فراهم می‌کند

به گزارش کودک پرس ، مریم معصوم زاده اظهار داشت: پول توجیبی که به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه در اختیار کودک قرار می گیرد، زمینه مناسبی را برای رشد توانایی های نسبی وی در زمینه مشارکت و کنش های اجتماعی و اقتصادی در آینده فراهم می کند.

وی ادامه داد: پول توجیبی زمینه های خشم و نارضایتی کودک از خودش را فرو می نشاند و کودک با پول توجیبی که دریافت کرده است، می تواند پرخاشگری نهفته در وجودش را که به علت نبود اعتماد به نفس ریشه دار و سرکوب شده است، از بین ببرد.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با بیان این مطلب که تنها دادن پول توجیبی به کودک کفایت نمی کند، افزود: والدین باید در خرج کردن و نگهداری پول به وی استقلال عمل دهند و تقسیم پول در خانواده هایی که چند فرزند دارند باید به تناسب سن و تفاوت هایی که دارند انجام شود تا بچه ها بدانند به چه دلیل این مقدار پول را دریافت می کنند.

وی تاکید کرد: والدین در سن ۴ تا ۸ سالگی می توانند چگونگی استفاده از پول را به هنگام خرید به کودک بیاموزند و افتتاح حساب بانکی و خرید قلک به همراه پول توجیبی به رشد «خودکارآمدی» کودک کمک می کند.

معصوم زاده با اشاره به این که دادن پول توجیبی باید هدفمند و قانونمند باشد و دریافت آن از هر کسی به جز والدین اثر منفی دارد، درباره بچه هایی که بنا به دلایلی پدر ندارند و از افراد دیگر پول می گیرند، گفت: این رویه بسیار خطرناک است زیرا کودک در سنی نیست که بتواند بین موقعیت های مختلف تمایز قائل شود.

 

 

منبع: پانا