به گزارش کودک پرس، عادل بزدوده گفت: متاسفانه طی سالیان گذشته کودک فراموش شده و برای بازیابی این فعالیت نیازمند همکاری و بیداری مسئولین هستیم.
وی ادامه داد: مدیران و مسئولین فرهنگی باید شرایط را برای رشد دوباره چنین نسلی فراهم آورند. ما برای کودکان کار می کنیم و فکر می کنم تا آخر دنیا کودک وجود داشته باشد پس نباید آنها را فراموش کنیم. باید برای کودکان وقت و هزینه گذاشت.
سازنده عروسک زی زی گولو پذیرفتن شغلی به نام هنرمند نمایش عروسکی را مهم ترین دغدغه خواند و تصریح کرد: اولین اتفاق این است که باید شغل ما به عنوان یک منبع درآمد پذیرفته شود. ما نیاز داریم تا قبل از مرگ به یادمان بیافتند.
این هنرمند حوزه کودک و نوجوان با اذعان نسبت به وجود مشکلات عدیده در خصوص آثار کودک و نوجوان افزود: طی سالهای گذشته زمینه فعالیت برای کودکان و نوجوان به شدت کم کاری کرده ایم. متاسفانه طی سالیان گذشته کودک فراموش شده و برای بازیابی این فعالیت نیازمند همکاری و بیداری مسئولین هستیم.
عادل بزدوده ساخت آثار کودک و مخصوصاً عروسک های جدید را نیازمند وجود بستری فرهنگی دانست و اضافه کرد: هیچ چیز یک دفعه به وجود نمی آید. ما برای ساخت هر چیزی به بستر فرهنگی مناسب آن نیاز داریم. ساخت مجموعه ای عروسکی به آیتم های مختلفی وابسته است و تا تمامی این آیتم ها از قبیل ساخت عروسک، حرکت دهنده، صدا پیشه و طراحی لباس و غیره فراهم نباشد اتفاق بزرگی نمی افتد.
سازنده عروسک های مجموعه “شهر موش ها” در همین راستا خاطرنشان کرد: اگر مجموعه ای مثل کلاه قرمزی به این اندازه موفق است زیرا تمامی این الگو ها را در حد اعلا رعایت کرده است. همه عوامل این مجموعه عالی هستند و همین باعث رضایت مردم شده است. آرزوی همه ما، فعالان نمایش عروسکی آن است که لبخند از لبان کودک ایرانی پاک نشود.
منبع: میزان آنلاین
ارسال دیدگاه