به گزارش کودک پرس، جواد نجفی چالشتری با بیان این مطلب، اظهار کرد: از این تعداد 181 روستا مهد، ، 20 مهد قرآنی شهری و روستایی، 126 مهد خصوصی شهری و پنج مهد خودکفا در سطح استان مشغول ارائه خدمت به کودکان هستند.
وی با اشاره به نحوه فعالیت مربیان در مهدهای کودک، تصریح کرد: به منظور ارتقائ سطح کیفی و دانش مربیان و مسئولین فنی و صاحب امتیاز، برگزاری دورههای بازآموزی تکمیلی و ارائه گواهی طبق دستورالعمل آموزش حوزه اجتماعی صورت میگیرد.
نجفی با بیان اینکه 670 مربی در این مهدهای کودک مشغول به کار هستند، گفت: گذراندن دورههایی همچون روانشناسی کودک، روانشناسی تربیتی، بهداشت و تغذیه و حقوق کودک برای مربیان الزامی است.
وی از وجود 9 هزار و 136 کودک در مهدهای کودک، مهد خودکفا و قرآنی خبر داد و خاطرنشان کرد: براساس نیاز سنجی در مناطق شهری و روستایی، تعداد کودکان شش ماه تا شش سال و طبق ظرفیت منطقه، فراخوان داده میشود و در صورت تائید مجوز ساخت مهدکودک صادر میشود.
نجفی با بیان اینکه تعداد مهدهای کودک در مناطق شهری پاسخگوی نیاز کودکان است، تصریح کرد: متاسفانه در مناطق روستایی و دور افتاده متقاضی ساخت مهدکودک برای کودکان (شش ماهه تا شش ساله) نداریم.
معاون امور اجتماعی بهزیستی در پایان از اجرای طرح محتوای آموزشی در مهدهای کودک خبر داد و خاطرنشان کرد: اجرای این طرح که کتاب کار تحت عنوان کتاب کار مربیان و نحوه برخورد با کودکان است، در مهدهای کودک الزامی است.
ارسال دیدگاه