به گزارش کودک پرس ، نویسنده فیلمنامه سینمایی «پاتال و آرزوهای کوچک» افزود: بنده تأکید می کنم امروزه در دنیا سینمایی با عنوان «کودک» وجود ندارد؛ در بسیاری از کشورهای سوسیالیستی دنیا هم که برای امور فرهنگی اهمیت بسیار ویژه ای قائل می شوند این تلویزیون ها و به خصوص تلویزیون های دولتی هستند که مبادرت به برنامه سازی برای کودکان و نوجوانان می کنند و سینما اصولاً کمتر به تولید فیلم مختص کودکان می پردازد.
وی ادامه داد: فیلم های مخصوص کودکان در سینمای دنیا امروزه همگی انیمیشن های حرفه ای ۳ بعدی شده اند؛ دیگر از سینمای عروسکی و رئال برای کودکان خبری نیست چرا که کهنگی و کلیشه از سر و روی این سینما می بارد و این نوع سینما دیگر برای هیچ کودکی در هیچ نقطه از جهان جذابیتی ندارد.
سجاده چی سپس با بیان اینکه اصول تربیتی و آموزشی برای کودکان و نوجوانان در حوزه فرهنگی را باید به تلویزیون ها واگذار کرد اظهار داشت: سینما امروزه برای کودکان در کلیه نقاط جهان تنها وسیله ای برای سرگرمی شده و کودکان امروزه ترجیح می دهند در سینماها فیلم های بزرگسالان که بیشترشان بر اساس «کمیک استریپ» ها ساخته می شوند تماشا کنند و در سینمای ایران هم ما از این نوع فیلم ها کم نداریم هرچند که بخش عمده ای از آن ها مبتذل هستند!
نویسنده فیلمنامه سینمایی «مرد نامرئی» در پاسخ به این سوأل که به عقیده شما اصل برگزاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان در کشورمان عملی عقلانی و درست است یا خیر اظهار داشت: این آقایانی که این بساط ها را برپا می کنند اصلاً متوجه نیستند که چه کار می کنند! متأسفانه سال ها است که مسئولان سینمای کودک در کشور ما متوجه این قضیه مهم نشده اند که دیگر ما سینمایی با اسم و عنوان «سینمای کودک» نداریم اما همه ساله با جار و جنجال و هیجان آفرینی های کاذب همچنان جشنواره ای برگزار می کنند که بیش از اینکه جشنواره باشد شبیه به یک مهمانی است!
این فیلمنامه نویس مطرح سینمای کشور در خاتمه این گفتگو متذکر شد: همانطور که پیش از این هم تأکید کردم ما در سینمای ایران سینمایی به اسم «کودک» نداریم و بهتر است مخارجی که برای برگزاری این جشنواره می شود در جای دیگری صرف گردد.
ارسال دیدگاه