به گزارش کودک پرس ، بهمن طاهرخانی در خصوص نگهداری فرزندان زندانیان در مهد کودک های زندان ها، گفت: کلاً این که ما چه برنامه هایی در زندان ها برای فرهنگ سازی داشته باشیم یک موضوع قابل پیگیری است اما شاکله روحی زندان، تداعی گر معنای خوبی در ذهن مردم نیست.
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: واقعیت امر این است که فردی که به زندان می رود برخلاف هنجارهای اجتماعی و قوانین رفتار کرده است، طبیعتاً فردی که در راستای قوانین و ضوابط اجتماعی حرکت می کند با هر مرام و مسلکی هم باشد، کسی به او متعرض نمی شود.
وی ادامه داد: بنابراین قانون و تصویب آن برای کسانی است که از نظامات و هنجارهای اجتماعی خروج می کنند و مرتکب اعمالی می شوند که از نظر قانون جرم محسوب می شود، لذا زندان مکان محبوسی بوده و محیط آن از نظر اجتماعی آلوده است.
طاهرخانی ابراز داشت: ما با هر انگیزه ای کودک را برای ساعتی به محیط زندان ببریم، از لحاظ روانی برای کودک اثر منفی دراز مدت به همراه دارد، چه برسد به این که بخواهیم شبانه روز این کودکان را در این محیط نگاه داریم. این کودکان وقتی در سنین پایین که در شکل گیری شخصیت افراد بسیار دوره مهمی است، در معرض این محیط قرار می گیرند کم کم قبح زندان برایشان شکسته می شود و این موضوع در سرنوشت آینده آن ها تاثیر چشم گیری دارد.
وی افزود: این کودکان به این دلیل که زندان در این دوره به خانه آن ها تبدیل می شود بعد ها هم از آنجا دل نمی کنند و تبدیل به بزهکاران اجتماعی می شوند که با محیط زندان ارتباط خوبی برقرار می کنند و دوست دارند در آنجا باشند. این امر هزینه های سنگینی را متوجه دولت و جامعه خواهند کرد.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پایان گفت: با توجه به وظایفی که در قانون اساسی بر عهده دولت گذاشته شده، قوه مجریه برای صیانت از زندگی مردم باید ساز و کار دیگیری را برای نگهداری فرزندان زندانیان تعریف کند. ما باید در جای دیگری تشکیلاتی ایجاد کنیم و نگهداری این کودکان را به آنجا بسپاریم و به جای این که کودکان را برای ملاقات پدر و مادر به زندان ها ببریم پدر و مادر زندانی را به ملاقات کودکان ببریم.
منبع: خانه ملت
ارسال دیدگاه