به گزارش خبرنگار خبرگزاری کودکپرس، کتاب «معادلهی جیمی دریک» نوشه کریستوفر اج، داستانی جذاب از دنیای فضایی و ماجراجوییهای آن است.
جیمی دریک، پسر یک فضانورد است که پدرش در ایستگاه فضایی بینالمللی دور از زمین مشغول به مأموریت است. جیمی به پدرش افتخار میکند؛ اما گاهی دلتنگ او میشود. یک روز در رصدخانه نزدیک خانهشان، پیامی عجیبی دریافت میکند که نشان میدهد موجودات فضایی به زمین نزدیک میشوند؛ اما فضا مکانی خطرناک است و جیمی که میخواهد نشان دهد قهرمان است، در تلاش است به پدرش کمک کند وقتی مأموریت او با مشکلاتی روبهرو میشود.
این کتاب، علاوهبر اینکه به دنیای نجوم و فضا میپردازد، به مسائل انسانی و عاطفی مانند جداییهای خانوادگی نیز توجه دارد. با نگاهی علمیتخیلی، «معادلهی جیمی دریک» برای نوجوانانی که به ستارهها و فضای بیکران علاقه دارند، دنیای جدیدی از ماجراجوییهای فضایی و احساسات خانوادگی را معرفی میکند.
در بخشی از متن این کتاب میخوانیم:
هر داستانی را باید از ابتدا شروع کرد؛ درست نمیگویم؟ اما چیزی که هست دانستن زمان دقیق آن ممکن است کمی دشوار باشد. منظورم این است که میتوانستم داستان را اینگونه آغاز کنم و بگویم چطور منظومه ی شمسی حدود چهارونیم میلیارد سال پیش شکل گرفت. این وقتی بود که مرکز ابری عظیم از گاز و گردوغبار که در فضا میچرخید، فوق العاده داغ شد و تبدیل به ستاره شد؛ اما خب راستش این داستان پیش از اینها آغاز شده بود. بحث از قرار دادن چیزها در جای درست خود است. از این گذشته، منظومه شمسی هم این طوری شکل گرفت. زمانی که خورشید به وجود آمد گردوغبار و چیزهای باقی مانده جذب یکدیگر شدند و ماه ها و سیارهها را به وجود آوردند و آنها هم از آن به بعد سال به سال دور خورشید میگردند.
بعضیها مانند سیاره زهره خیلی به خورشید نزدیکاند؛ جایی که دمای سوزانش در سایه حدود چهارصد درجه است. بعضی دیگر مانند زحل و نیتون در جایی خیلی دور با سرمایی کشنده قرار دارند. اما از بین تمام این سیارهها و تمام این جهانها فقط یک سیاره را میشناسیم که حیات در آن وجود دارد و آن، دنیای ما سیاره زمین است.
اطلاعات بیشتر:
کتاب «معادلهی جیمی دریک» اثر کریستوفر اج با ترجمه پرستو حمیدیراد در ۲۲۰ صفحه مصور و بهای صد هزار تومان از سوی انتشارات هفتونیم برای نوجوانان بالای ۱۲ سال منتشر شده است. این اثر چندی پیش به فهرست چهلوچهارم لاکپشت پرنده راه یافت و نشان «۳ لاکپشت پرنده تابستان ۱۴۰۰» را دریافت کرد.
ارسال دیدگاه