به گزارش کودک پرس
(2-2 توصیه های عبادی مخصوص هر ماه
به مادران عزیز ، توصیه می شود برای داشتن فرزندانی با سیرت و صورت نیکو، در حد امکان به دستورات زیر عمل نمایند:
ماه اول:
روزهای پنج شنبه وجمعه سوره (یس ) و (الصافات ) بخواند وبه شکم بدمد .هر روز بردو عدد خرما سوره قدر بخواند وآن را ناشتا بخورد .نمازهای یومیه را حتماً بجا آورد .
ماه دوم
روزهای پنج شنبه و جمعه سوره الملک را تلاوت کند .روز پبنج شنبه 140 مرتبه و روز جمعه 100مرتبه صلوات بفرستد درحالیکه دست برشکم دارد .هر روز بر دو عدد عناب سوره توحید بخواند وآن را ناشتا میل کند .
ماه سوم
روزهای پنج شنبه و جمعه سوره آل عمران را قرائت کند .140مرتبه صلوات بخواند .هر روز بریک عدد سیب آیه الکرسی بخواند وآن را ناشتا میل کند .همچنین به اندازه ی یک عدس کندور ناشتا بخورد .
ماه چهارم
روزهای پنج شنبه و جمعه سوره الدهر را بخواند در تمام نمازها در یک رکعت سوره قدر را تلاوت کند .بعد از نماز دست بر روی شکم بگذارد سوره قدر وکوثر و صلوات کبیره (الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم و اهلک عدد هم والعن اعداهم من الجن والانس) را بخواند .هر روز بر دو عدد انجیر سوره والتین را بخواند وآن را ناشتا بخورد . ضمناً نام کودک قبل از چهارماه وده روز انتخاب شود .
ماه پنجم
روزهای پنج شنبه و جمعه سوره الفتح را تلاوت کند ودر یک نماز سوره النصر را بخواند .هر روز صبح مقداری خرما تناول کند .از ابتدای ماه پنجم دست برشکم گذاشته در وقت نماز اذان واقامه بگوید .
ماه ششم
روزهای پنج شنبه وجمعه سوره واقعه را تلاوت کند .شبها در یک نماز سوره التین را بخواند بعد از صرف صبحانه انجیر و زیتون بخورد از خوردن دنبه پرهیز کند هر روز یک عدد انار را بعد از خوردن سوره فتح ناشتا بخورد … .
ماه هفتم
از ماه هفتم به بعد پس از نماز صبح سوره انعام را بر بادام بخواند و آن را میل کند این کار را تا 40 روز ادامه دهد روزهای دو شنبه سوره النحل و روزهای پنج شنبه و جمعه سوره یاس و تبارک و در تمام ماه های هفتم،هشتم ،نهم ،سوره نور را تلاوت کند. روزی 140 مرتبه صلوات بفرستد. هر روز بر یک عدد میوه سوره یاسین بخواند و آن را نا شتا بخورد . از ماه هفتم به بعد پنج سوره قرآن که با تسبیح شروع می شود را تلاوت کند. (سوره حدید ،حشر ،صف، جمعه ،تغابن)
ماه هشتم
علاوه بر موارد ذکر شده در ماه هفتم به موارد زیر عمل شود :
روزهای شنبه بعد از نماز صبح…سوره قدر…10مرتبه
روزهای یک شنبه…سوره والتین… 2 مرتبه
روز های دو شنبه…سوره یس
روزهای سه شنبه…سوره فرقان
روزهای چهار شنبه…سوره ی دهر
روزهای پنج شنبه…سوره محمد
روز های جمعه…سوره ی الصافات
ماه نهم
بهتر است غذای او کباب باشد . ادویه نخورد. خرما میل کند . روزهای پنجشنبه سوره حج و در روزهای جمعه سوره فاطر تلاوت کند. هر روز مقداری راه برود و به عکس و آیینه کمتر نگاه کند . هر روز بر شیر و خرما سوره دهر بخواند و آن را نا شتا میل کند.
2-2-1) تأثیر غذای حلال و حرام بر جنین
لقمه ی نا پاک و حرام ،در گوشت و خون والدین نفوذ کرده و از طریق آمیزش به جنین انتقال یافته و یک موجود مبتلا به ویروس و یک جنین مبتلا به امراض و نا پاکی شکل می گیرد که پالایش وتهذیب و تزکی? او پس از تولد بسیار مشکل است.ناگفته نماند پدر نقش اول را ایفا می کند . پدر هر چه پرهیزگارتر ،فرزند شایسته تر ،سالم تر،صالح تر ،مطمئن تر و بهتر و در مرحله دوم این مادر است که باید مراقبت های ویژه از جنین داشته باشد.
غذای حلال و حرام در واقع انعقاد نطفه ،تأثیر عجیبی بر روی سعادت و شقاوت کودک دارد. در رابطه با حضرت زهرا (سلام الله علیها) زمانیکه بنا شد نور حضرت زهرا(سلام الله علیها) به حضرت خدیجه (سلام الله علیها)منتقل شود . خداوند تبارک و تعالی به حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلّم) دستور دادند که از مردم کناره گیری کند، پیامبر نیز 40شبانه روز به کوه حرا رفتند . حضرت خدیجه نیز با کناره گیری از مردم در خانه به عبادت پرداختند .و در طول این مدت کسی را به خانه راه ندادند . چهل شبانه روز تمام شد جبرئیل آمد و به پیامبر امر کردند که به خانه برو . پیامبر نیز به خانه رفتند جبرئیل برایشان غذای بهشتی آورد و دستور داد احدی جز رسول خدا و خدیجه آن غذا را نخورند و بعد دستور داده شد که نور زهرا (سلام الله علیها)به خدیجه منتقل شود .
خدیجه (سلام الله علیها )می گوید :پیامبر از رختخواب من بیرون رفت و من نور حضرت زهرا (سلام الله علیها) را در خود احساس کردم . ازاین جمله ی تاریخی استفاده می کنیم که غذای حلال و حرام تأثیر فوق العاده ای دارد . اگر غذایی حرام باشد بچّه ،بیچاره می شود . اگر غذا شبه ناک باشد خطر ناک است اما شبهه ی این غذا را می شود با بسم الله و دعا و راز و نیاز رفع کرد. اما غذای حرام را هیچ کاری نمی شود کرد و وای بر آن بچّه ای که از غذای حرام نطفه او منعقد شود.
یکی از آثار مهم غذای حرام قساوت است قساوتی که در قرآن می فرماید :
« فَوَیْلٌ لِّلْقَاسِیَةِ قُلُوبُهُم مِّن ذِکْرِ اللَّهِ ؛ وای بر دلی که سیاه باشد » .
حتّی در روایات می خوانیم که رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم)فرمود :
«لرد المؤمن حَراماً یَعدلُ عِندالله سَبعینَ حَجَه مَبرورَه ؛مؤمن حرام را رد کند و خود را به خوردن مال حرام آلوده نسازد این کار معادل حج مقبول است» .
زیرا بواسطه ی یک لقم? حرام ممکن است انسان شریک شیطان شود و بچّه را آلوده کند و دیگر بچّه رستگار نشود.
(2-3 توصیه های خوراکی
1- توصیه اساسی این است که هر جایی غذا میل نکنید و در حلیت آب و غذا و هر چه معمولاً خوردنی است دقّت و طهارت را فراموش ننمائید و از هر گونه غذای شبهه ناک بپرهیزید .
2- خوردن شیر ، حداقل روزی یک لیتر ، در احادیثی از امام حسین (علیه السّلام)و امام رضا (علیه السّلام) براین امر تاکید فراوان شده است .
3- استفاده از کندور خوراکی بسیار مفید است .
4- میوه های فصل مرتب و زیاد میل شود .
5- خوردن خرما در استحکام بدن کودک بسیار موثر است ، البته خوردن میوه های آبدار مانند هندوانه جهت تعدیل گرمای آن توصیه می شود .
6- استفاده شنبلیله خام خصوصا از ماه پنجم به بعد برای سلامت موی بدن نوزاد موثر است .
7- آب انگور ،سیب ،به و انار شیرین ،سلامت جسمی ،روحی و عقلی کودک را به همراه می آورد.
8- به طور کلی مادر نیازمند گروههای غذایی چهار گانه در روز به میزان مناسب می باشد،گروه نان و غلات گروه میوه ها و سبزیجات گروه قندهای ساده و چربی .
پژوهشگر : صدیقه شفیعی
منبع: مهدپرتال
ارسال دیدگاه