مدیرعامل کانون پرورش فکری: می‌خواهیم دیزنی لند ایرانی اسلامی بسازیم!

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: ما به دنبال ایجاد شهر کودک هستیم و با توجه به ظرفیت و امکاناتی که داریم به دنبال ایجاد چیزی شبیه دیزنی لند هستیم و مهندسان هم تدابیری را اندیشیده اند.

به گزارش کودک پرس ، این هدف مصوبه هیات مدیره را می‌خواهد که بخشی از آن صورت گرفته و وزیر هم دنبال آن هست. بین ۲ تا ۳ سال شهر جهانی کودک را ایجاد خواهیم کرد و شامل آموزش، فرهنگ، بازارچه کودک است. ۸ ماه است که کار را آغاز کرده ایم و همه شرایط و ویژگی‌های آن متناسب با زیست بوم ایرانی اسلامی خواهد بود.

“حامد علامتی” در نشستی با اصحاب رسانه و با حضور وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید بر اهمیت تعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و رسانه، اظهار کرد: باید پوشش رسانه‌ای خوبی در حوزه کودک و نوجوان داشته باشیم. ما فاقد خبرگزاری تخصصی در حوزه کودک و نوجوان هستیم و همکاران ما در حوزه روابط عمومی در تلاش هستند تا چنین خبرگزاری را فعال کنند.

او با بیان اینکه برایمان حائز اهمیت است که بتوانیم آخرین تحولات حوزه کودک و نوجوان را در داخل و خارج از کشور در دسترس داشته باشیم، ادامه داد: نگاهمان در این حوزه توجه به خبر پوششی و ترجمه نیست بلکه ما نیاز به تحلیل و فراتحلیل در این حوزه داریم. باید به حوزه تربیت خبرنگاران حوزه تخصصی کودک و نوجوان توجه کنیم.

علامتی توضیح داد: این موارد در برنامه ما است و در شورای راهبردی و هیات‌های ارزیابی ما مورد بررسی قرار می‌گیرد. کانون باید باشگاه خبرنگاران را ایجاد کند این‌ها مراحل دارد و حتما باید افراد فعال در حوزه خبرنگاری کودک و نوجوان شناسنامه دار باشند. باید در این زمینه بانک اطلاعاتی داشته باشیم. موضوع کودک و نوجوان باید مساله ما باشد. معاونت فرهنگی ما باید در حوزه روزنامه نگاری و خبرنگاری برنامه ریزی کند.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، با اشاره به نام گذاری ۱۷ مرداد به عنوان روز خبرنگار از سوی شورای فرهنگ عمومی به دلیل سالروز شهادت شهید محمود صارمی است و با تبریک این روز اظهار کرد: حضرت زینب (س) اولین روایتگر واقعه عاشورا بود. اگر ایشان نمی‌رفت امروز پس از چندین سال روایت عاشورا پیش نمی‌رفت. آنچه باعث شد عاشورا زنده بماند نتیجه روایت اولیه حضرت زینب کبری سلام الله علی‌ها بوده است.

علامتی با تاکید بر اینکه حضرت زینب (س) الگویی برای حضور هوشمندانه دختران در عرصه‌های حساس اجتماعی است، گفت: نه تنها جریان تفکر دینی ما مخالف حضور دختران در عرصه‌های اجتماعی و نقش آفرینی نیست بلکه برای آن‌ها نقش آفرینی موثر دیده شده است. حضرت زینب (س) نماد تاثیرگذاری و نقش آفرینی مانا است. دنیا، دنیای رسانه است و هرچه نتوانیم در این عرصه سهم موثر داشته باشیم از گردونه معادلات خارج می‌شویم. نباید در این حوزه دچار کلیشه شویم و منفعل عمل کنیم. باید حتما تهاجمی عمل کنیم، چون دستمان پر است. امروز یکی از اجزای اصلی تبیین، رسانه و خبرنگاران هستند.

در ادامه این جلسه از افتتاح اولین سینمای دانش آموزی خبر داده شد و در این زمینه عنوان شد: برای کودکان طلاق برنامه‌هایی مانند امکان استفاده از سینما همراه والدین وجود دارد. همچنین کودکان بلیت تهیه نمی‌کنند و به جای آن از کتاب‌های چاپ کانون خریداری می‌کنند.

علامتی در ادامه گفت: ما به دنبال ایجاد شهر کودک هستیم و با توجه به ظرفیت و امکاناتی که داریم به دنبال ایجاد چیزی شبیه دیزنی لند هستیم و مهندسان هم تدابیری را اندیشیده اند. این هدف مصوبه هیات مدیره و. را می‌خواهد که بخشی از آن صورت گرفته و وزیر هم دنبال آن هست. بین ۲ تا ۳ سال شهر جهانی کودک را ایجاد خواهیم کرد و شامل آموزش، فرهنگ، بازارچه کودک است. ۸ ماه است که کار را آغاز کرده ایم و همه شرایط و ویژگی‌های آن متناسب با زیست بوم ایرانی اسلامی خواهد بود.

مدیرعامل کانون افزود: یکی از موضوعات اصلی در حوزه قصه گویی که امسال دوره ۲۵ آن برگزار می‌شود همچنین کسب و کار و تولیدات و محصولات ایرانی از مسائل مورد تاکید است؛ اینکه کودک و نوجوان بتواند خود را با هویت ایرانی اسلامی مانوس ببیند که از موضوعات مدنظر ما خواهد بود.