ماجرای نامه نوجوان ۱۳ ساله به یدالله صمدی

به گزارش کودک پرس ، کار ساخت سریال «شوق پرواز» از این نظر مهم بود که بازنمايي زندگی فرماندهان و سرداران شهید در آثار سينمايي و تلويزيوني يكي از بهترين روش‌ها براي انتقال فرهنگ و ارزش‌هاي انقلاب و دفاع مقدس به نسل‌های مختلف جامعه است. «شوق پرواز» نیز روایتگر زندگی سرلشکر خلبان عباس بابایی، معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که به هنگام بازگشت از یک مأموریت برون‌مرزی، هدف اصابت گلوله پدافند هوایی دشمن بعثی قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نایل آمد. این مجموعه تلویزیونی در ۲۶ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای از دوران کودکی تا لحظه شهادت عباس بابایی را نمایش داد.
بدون تردید تولید سريال «شوق پرواز» قدم بسيار بزرگي براي ترويج فرهنگ و ارزش‌هاي انقلاب و دفاع مقدس در جامعه و همچنين آشنا نمودن مردم با يكي از شهداي دلاور اين عرصه محسوب می‌شود. اميد است موفقيت از پيش معلوم اين مجموعه عامل تلاش بيشتر سينما و تلويزيون كشورمان براي توليد فيلم‌ها و سريال‌هايي درباره شهيدان شود.

خود صمدی در مراسم بزرگداشت شهید بابایی که 17 مرداد سال 94 در فرهنگسرای فردوس برگزار شد گفته بود: «یکی از اهداف بزرگم در این سریال این بود که نسل امروز و جوان را به تلویزیون بکشانم و از طریق رسانه ملی این شهید بزرگ را به جوانان مملکتم معرفی کنم و وقتی که مخاطبان جوانم در زمان پخش این سریال را از طریق شبکه اول می‌دیدم کلی انرژی می‌گرفتم.»

وی در همین مراسم، تأثیر سریال «شوق پرواز» روی یک نوجوان را این گونه بیان کرده بود: «در هنگام پخش این سریال از تلویزیون، نوجوانی پیام فرستاده بود که در خانواده‌ای فاقد اعتقادات مذهبی زندگی می‌کند اما پس از آشنا شدن با شهید بابایی در سریال «شوق پرواز» نمازخوان شده است.»

متأسفانه پس از «شوق پرواز» به خاطر مشکلات مالی صداوسیما دیگر شاهد تولید سریال بزرگی درباره فرماندهان و سرداران دوران دفاع مقدس نبودیم. این درحالی است که جامعه امروز ما بیش از هر زمانی تشنه آموختن از شهدا و اسوه‌های انقلاب است.

 

 

 

 

منبع: کیهان