فیلترشکن یکی از عوامل افزایش آسیبهای اجتماعی در قشر نوجوان و جوان است
علیرضا رحیمی عضو هیات رییسه فراکسیون امید استفاده از فیلترشکن را باعث افزایش آسیبهای اجتماعی برای قشر جوان و نوجوان دانست.
به گزارش کودک پرس ، علیرضا رحیمی اظهار کرد: استفاده از فیلترشکن زمینه افزایش آسیبهای اجتماعی در جوانان و نوجوانان را افزایش میدهد به گونهای که آنها برای ورود به حریمهای خاکستری در فضای مجازی وسوسه شده که این خود زمینهساز فرو ریختن هنجارهای خانوادگی، شخصی و شخصیتی در نوجوانان می شود.
وی فیلترینگ را مهمترین عامل سوق دادن افراد به سمت استفاده از فیلترشکن دانست و گفت: اکثر مردم کاربر عادی فضای مجازی هستند، آنها تخصصی در حوزه نرمافزار و بدافزار مخرب به لحاظ فنی ندارند به همین دلیل با استفاده از فیلترشکن ممکن است در معرض آسیب و خسارت قرار گیرند.
رحیمی تاکید کرد که استفاده از فیلترشکن در بعد عمومی باعث ایجاد اختلالات نرمافزاری و از دست دادن دیتا خواهد شد و از طرف دیگر منجر به افزایش آسیبهای شخصیتی و روحی در بین نوجوانان میشود.
وی با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در مجلس، گفت: از آنجا که در لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان، بیتوجهی والدین نسبت به کودکان آنها را دارای مسئولیت مدنی میکند و اکنون شاهد استفاده گسترده از فیلترشکن به دلیل فیلترینگ هستیم ممکن است این موضوع زمینهساز کنجکای نوجوانان و دسترسی آنها به سایتهای غیرمجاز شود که این عملا مسئولیت والدین را بیشتر خواهد کرد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه وزارت ارتباطات مسئول سلامت بخش ارتباطات کشور و تامین دسترسی عادی به اینترنت برای شهروندان است، گفت: وزارت ارتباطات باید سلامت ارتباطات و دسترسی آسان و سرعت و پهنای باند مطلوب بدون تبعیض را برای هماهنگی بین کاربران فراهم کند.
وی همچنین هماهنگی بین اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات را مهمترین وظیفه و مسئولیت وزارت ارتباطات دانست و گفت که باید سیاستهای شورای عالی فضای مجازی در راستای تامین آرامش کاربران و استفاده مطلوب آنها از اینترنت باشد.
ارسال دیدگاه