به گزارش کودک پرس ،نخستین جشنواره بینالمللی کتاب کودک و نوجوان کاشان در دو بخش داوری آثار منتشرشده ترجمه و تالیفی با موضوع آب و مسابقه تالیف و تدوین کتاب برگزار خواهد شد. بر اساس فراخوان این رویداد، در بخش انتخاب و معرفی کتاب برتر کودک و نوجوان کتابهای داستانی و غیرداستانی منتشرشده در این گروه سنی از سال 1390 با موضوع آب مورد بررسی و داوری قرار خواهد گرفت و سه اثر به عنوان برگزیده معرفی خواهد شد. علاقهمندان تا پایان آبانماه برای شرکت در این جشنواره فرصت دارند و سه نسخه از آثارشان را باید به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. نشانی دبیرخانه در شهر کاشان، خیابان امیرکبیر، هتل نگارستان است. همچنین علاقهمندان برای کسب اطلاع بیشتر میتوانند با شماره تلفن ۰۳۱۵۵۳۴۷۰۱۵ تماس بگیرند.
بر اساس فراخوان، برپایی مسابقه و کارگاه تولید کتاب تصویری «صدای پای آب»، از دیگر برنامههای نخستین جشنواره بینالمللی کتاب کودک و نوجوان کاشان است. هدف از این مسابقه حمایت از نویسندگان و تصویرگران جوان و ایجاد فرصت برای نشر آثارشان عنوان شده است.
محورهای مسابقه نیز به این شرح است:
۱- اب و محیط زیست؛ فرهنگ درست استفاده از آب، آینده بدون آب.
۲- آب و فرهنگ مردم؛ باورها، آیینها، پیشهها و مهارتهای بومی (جشن آبپاشان، قالیشویان مشهد اردهال، میراب و مُقنی، قنات، ابانبار، آسیاب و… )
در توضیح نحوه شرکت در این مسابقه عنوان شده است که نویسندگان و تصویرگران برای شرکت در مسابقه و کارگاه باید آثارشان را تا پایان آبانماه به نشانی الکترونیک kashan.children@gmail.com ارسال کنند. آثار نویسندگان حداکثر هزار کلمه باشد و تصویرگران حداقل یک تصویر همراه توضیح ایده و داستان آن را باید ارائه کنند. بر اساس این فراخوان از میان شرکتکنندگان در مسابقه 10 نفر (پنج نویسنده و پنج تصویرگر) برای حضور در کارگاه کتاب تصویری برگزیده میشوند. دبیرخانه جشنواره علاوه بر انتشار کتابهای تولیدشده و پرداخت حقالتالیف، جوایزی را به پدیدآورندگان اهدا خواهد کرد.
فرم شرکت در نخستین جشنواره بینالمللی کتاب کودک و نوجوان کاشان دربرگیرنده اطلاعات نام اثر، متقاضی شرکت در بخش، نام و نام خانوادگی، نام پدر، کد ملی، سال تولد، آدرس، شماره تماس ثابت و همراه و سوابق کاری است.
کاشان چهارمین پایتخت کتاب ایران است و تا اسفندماه نیز عنوان پایتختی کتاب را در اختیار دارد و در فاصله زمستان سال ۱۳۹۶ تا زمستان سال جاری برنامهها و ایدههای کتابخوانی را پی میگیرد.
منبع: ایسنا
ارسال دیدگاه