ضرورت تعریف نمایشگاه کتاب تخصصی کودکی که به نهادی متکی نباشد
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با ناشران فعال در انجمن ناشران کودک و نوجوان قم گفت: باید رویدادی تعریف کنیم که موفق باشد و به شخص یا نهادی اتکا نداشته باشد. معتقد به حمایت از چنین برنامههایی هستم اما باید عاقلانه عمل کرد.
به گزارش کودک پرس ،یاسر احمدون (معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) با جمعی از ناشران فعال در انجمن ناشران کودک و نوجوان قم دیدار کرد و به گفتگو پرداخت.
در این دیدار علیرضا سبحانینسب، رضا کریمی، سیدعلیرضا طباطبایی و صفا امیری حضور داشتند و درباره ظرفیتهای ادبیات کودک و نوجوان در ایران، استفاده از بازارهای منطقهای، برگزاری نمایشگاه کتاب کودک دین، مشکلات توزیع کاغذ و ضرورت حمایت از کتابهای دینی و نویسندگان بومی سخن گفتند.
یاسر احمدوند با تاکید بر استفاده از فرصتهای منطقهای و استفاده از این ظرفیت برای ترویج کتابهای ایرانی گفت: یکی از رویکردهای معاونت امور فرهنگی در سالهای اخیر حضور در نمایشگاههای کتاب در اقصی نقاط جهان بوده است در حالی که از ظرفیتهای نمایشگاههای منطقه غافل بودهایم.
وی ادامه داد: با حضور تشکلهای نشر میتوانیم شورایی برای بررسی توانمندیها و ارتقای نشر ایران در منطقه داشته باشیم و برای آن راهبردی تدوین کنیم. همچنین میتوانیم با برگزاری دورههای خاص به آموزش ناشران داخلی برای حضور در این رویدادها بپردازیم. از سوی دیگر در سالهای اخیر برخی از ناشران توانستهاند به موفقیتهایی در نمایشگاههای خارجی دست یابند که میتوانیم تجربیات آنها را به دیگر ناشران منتقل کنیم.
معاون امور فرهنگی با استقبال از برگزاری نمایشگاه کتاب تخصصی کودک و دعوت از ناشران منطقهای برای حضور در آن گفت: این ایده بسیار خوبی است اما نیاز به کارشناسی بیشتر دارد. باید رویدادی تعریف کنیم که موفق باشد و به شخص یا نهادی اتکا نداشته باشد. معتقد به حمایت از چنین برنامههایی هستم اما باید عاقلانه عمل کرد.
وی ادامه داد: برای نمایشگاه کتاب و تصویرگری باید مدلی طراحی شود و ابعاد این نمایشگاه را در نظر بگیریم. همچنین باید به رشد ناشران عرب و ترکیه در سالهای اخیر توجه کنیم.
در این جلسه همچنین به مشکلات صادرات کتاب و استفاده از ظرفیتهای مختلف کشور برای رشد صادرات کتاب پرداخته شد.
ارسال دیدگاه