به گزارش کودک پرس ، سروان ابراهیمی کارشناس اداره آموزش فرهنگ وترافیک راهنمایی رانندگی مازندران گفت: در جوامع پیشرفته استفاده از صندلی کودک به عنوان یک اصل پذیرفته شده به طوری که در بعضی از کشورها استفاده از آن اجباری است ولی متاسفانه در کشور ما کاربرد آن به دلایل مختلف عمومیت نیافته است.
وی افزود: کودکان آسیب پذیرترین سرنشینان خودروها محسوب میشوند؛ لذا نبایستی آنها را قربانی سهل انگاریهای خود کنیم.
اداره آموزش فرهنگ و ترافیک راهنمایی رانندگی مازندران با بیان اینکه یکی از وسایل محافظت از کودکان در برابر حوادث رانندگی صندلی ایمنی کودک است که نقش غیرقابل انکاری در حفاظت از کودکان برعهده دارد گفت: در حال حاضر صندلیهای ایمنی کودکان را به دو گروه عمده صندلی نوزادان و صندلی کودک تقسیم بندی میکنند که هر یک انواع متفاوتی دارند و برای گروههای مختلف سنی و وزنی کودکان مورد استفاده قرار میگیرند.
وی افزود: استفاده نکردن از آن در بین خانوادههای ایرانی نقش دو عامل فرهنگ سازی و قیمت بیش از سایر موارد مشهود است
سروان ابراهیمی گفت: در حین رانندگی را در آغوش نگه داشتن نوزاد در داخل خودرو هر گز امن نیست. زیرا با جزئیترین تصادف ممکن است نوزاد از آغوش افراد خارج شود.
وی افزود: حتی این احتمال وجود دارد که در هنگام برخورد، خود فرد به نوزاد آسیب وارد کند و هرگز کودک را در حین رانندگی روی زانوی خود قرار ندهند.
وی گفت: اگر قصد خرید یک صندلی ایمنی را دارید، دقت کنید صندلی مذکور متناسب با سن، قد و جثه کودک باشد.
اداره آموزش فرهنگ وترافیک راهنمایی رانندگی مازندران افزود: بهترین مکان برای کودکان زیر ۱۲ سال صندلی عقب خودرو است که صندلی جلوی خودرویی که کیسههوای سرنشین آن فعال است، به هیچ عنوان مکان مناسبی برای نوزادان نیست.
وی با اشاره به اینکه نوزادان و کودکان ریزجثهای که وزن آنها کمتر از ۹ کیلوگرم است، حتما از استفاده صندلی مخصوص نوزادان ضروی دانست. گفت:اگر صندلی کودک دارای تجهیزات اضافی (از قبیل: میز و غیره…) است دقت کنید این تجهیزات در مقابل صورت و گردن کودک قرار نگیرد.
سروان ابراهیمی افزود: هرگاه صندلی کودک به نحوی در خودرو نصب شود که صورت او رو به جلو باشد دقت کنید وقتی برای ثابت کردن صندلی کودک بر روی صندلی خودرو از کمربند ایمنی استفاده میکنید، به کودک فشار وارد نکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه