به گزارش کودک پرس ، ثریا قاضی روز چهارشنبه اظهار داشت: شهر دوستدار طبیعت با آغاز طرح اولیه یک درخت برای یک کودک شروع بکار خواهد کرد و در ادامه پروژه های تفریحی و ورزشی دیگری متناسب با این هدف پیگیری و ایجاد می شود.
وی افزود: یکی از پروژه های تکمیلی برای تبدیل شدن بیجار به شهر دوستدار کودک، نصب و بهره برداری از امکانات تفریحی و ورزشی متناسب با سنین مختلف در پارک های عمومی شهر است.
سخنگوی شورای شهر بیجار اضافه کرد: ایجاد دهکده توریستی با امکانات ورزشی و تفریحی برای سنین 6 تا 18 سال و توجه به ساختارهای فرهنگی کهن دیار گروس، با توجه به اتمام طرح مطالعاتی آن در انتظار تخصیص اعتبار مناسب است.
او یادآور شد: از جمله اقدامات دیگر شورای شهر در تکمیل و بهره برداری از پروژه های عمرانی نیمه کاره می توان به احداث و تکمیل پروژه پارک بانوان در پارک شاهد، فراخوان دعوت از سرمایه گذاران علاقمند برای واگذاری شهر بازی به بخش خصوصی، پروژه تفریحی ورزشی وانیک، پیست اسکیت، بلوار رحمانی و میدان شهید رحمانی و فاز اول پارک سراب اشاره کرد.
قاضی با اشاره به مشکلات پروژه پارک سراب گفت: فاز اول کتیبه آبشاری پارک سراب با توجه به بازدیدهای به عمل آمده و بررسی وضعیت فعلی آن، امیدواریم تا نیمه خرداد ماه امسال مورد بهره برداری قرار گیرد.
وی تاکید کرد: پروژه پیاده راه بافت فرسوده به یک شرکت معتبر عمرانی معرفی و با توجه به شرایط آب و هوایی، ظرف مدت 15 روز آینده اقدامات اولیه آن آغاز خواهد شد.
سخنگوی شورای شهر بیجار افزود: یکی از دغدغه ها و مطالبات بانوان بیجاری، پارک ویژه بانوان است که با تعیین جانمایی و همکاری بخش حمل و نقل عمومی شهری، تا پایان فصل عمرانی این پارک به بهره برداری می رسد.
وی یادآور شد: حدود پنج پروژه نیمه کاره در بیجار در دست اجرا داریم که برای تکمیل این طرح ها، در سال جاری طرح های جدید از سوی شهرداری و شورای شهر اجرا نخواهد شد.
شهرستان 89 هزار نفری بیجار که در 142 کیلومتری شهر سنندج مرکز استان کردستان واقع شده از سال 1313 از جمله 13 شهر اول کشور بود که دارای شهردار شد و شورای اسلامی شهر بیجار دارای هفت عضو اصلی و سه عضو علی البدل است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه