به گزارش کودک پرس ، راحله جاتن معاون توانبخشی بهزیستی استان افزود: پس از نیاز سنجی تیم توانبخشی این مرکز، به کودکان دارای اوتیسم خدماتی، چون گفتاردرمانی، موسیقی، نقاشی، مشاوره و روانشناسی ارائه میشود.
جاتن اضافه کرد: همچنین برای والدین این کودکان نیز کلاسهای آموزشی برگزار میشود.
معاون توانبخشی بهزیستی استان گفت: اختلال طیف اوتیسم مادام العمر است، اما فرد مبتلا، با تشخیص به موقع و آموزشهای مستمر میتواند از زندگی طبیعی برخوردار شود.
جاتن، بهترین زمان برای تشخیص اوتیسم را حدود ۱۸ ماهگی تا ۲ سالگی بیان کرد.
وی اضافه کرد: اگر احساس کنیم کودکی نسبت به سن خود متفاوت است، با شروع برنامه بازتوانی و ارایه آموزشهای ویژه، فاصله این کودک با کودکان هم سن و سال خود کمتر میشود.
معاون توانبخشی بهزیستی استان گفت: پارسال در این مرکز برنامه تشخیص مداخله در اختلال طیف اوتیسم برای ۳ هزار و ۲۱۶ کودک اجرا شد.
جاتن اضافه کرد: در این آزمون غربالگری ۲۲ مورد مصاحبه پیگیری و آزمون تشخیص اوتیسم انجام شد که از این میان ۶ مورد برای انجام مداخلات مرکز محور به مرکز اوتیسم سینا ارجاع داده شدند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه طرح غربالگری اوتیسم به پایان رسیده است، اما افراد متقاضی میتوانند به مرکز مراجعه کنند و طَی برنامه مشخص آزمایش لازم را درباره فرزندشان انجام دهند.
وی گفت: اوتیسم اختلالی در عملکرد مغز است که باعث میشود پردازش اطلاعات در مغز به خوبی انجام نشود و مشکلات ارتباطی، حرکتی، رفتارهای عجیب و غریب تکراری و صدمه به خود از جمله علایم این بیماری است.
ارسال دیدگاه