به گزارش کودکپرس ، جعفر گودرزی منتقد سینما در برنامه شهرفرنگ با بیان اینکه رواج دو قالب، سینمای کشور ما را متحول کرده، افزود: یکی از این قالبها دفاع مقدس و و دیگری سینمای کودک و نوجوان است.
او گفت: در کشورما سینمای کودک روزنهای بود که اتفاقات خوبی در آن میافتاد و مردم را به وجد میآورد و در مرحلهای از تاریخ سینمای کشور، به انزوا کشیده شد، سینمای نوجوان هم به فراموشی سپرده شد.
گودرزی ادامه داد: سودآورترین بخش سینمای ما نیز سینمای کودک و نوجوان است؛ چون جمعی از خانواده در کنار هم به تماشای آن میپردازند، اما به این بُعد آن توجهی نشده و به نظر من بهتر است عنوان این سینما به سینمای خانواده تغییر نام بیابد.
گودرزی ا افزود: کودکان و نوجوان امروز کودکان و نوجوان دیروز نیستند. این نسل انتظارات بیشتری از سینما دارند.
او با بیان اینکه سینمای کودک فراز و نشیب زیادی داشته است، از سینمای دهه ۶۰ یاد کرد و افزود: دهه ۶۰، دهه بسیار موفق بوده است و انتظارات ما با دهه ۶۰ گره خورده است، دست اندرکاران سینما و تلویزیون در این دوران با هم پای کار ایستاده بودند.
مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی در مورد میزان فروش محصولات سینمای کودک گفت: سینمای کودک، سینمای بسیار پر رونقی است و می تواند در سطح ملی و جهانی بر افکار عمومی تاثیر گذار باشد.
او گفت: توجه بیشتر به فیلمنامه و محتوا، تشکیل گروههای خلاق از جمله ملزومات امروز سینمای کودک است.
تابش با بیان اینکه در حال حاضر صنایع مجاور سینمای کودک در کنار صنعت سینما قرار ندارد، گفت: سالیانه تعداد زیادی فیلم تولید میشوند، اما در سالنهای سینما اکران نمیشوند و محصولات جانبی مانند عروسک، لوازم التحریر، لباس و کتاب در خدمت سینمای کودک و نوجوان قرار ندارد.
ارسال دیدگاه