سهل‌انگاری مسئولان دانش‌آموز ۷ ساله را به کام مرگ کشاند

به گزارش کودک پرس ، “رسول دوده زاده ” دانش آموز7 ساله دبستان ابن سینا اهل روستای قپان شهرستان مرزی مراوه تپه در پنجمین روز از مهر ماه دچار سانحه رانندگی شد و بعد چهار روز کما فوت کرد .

 

کودک نهیفی که تنها پنج روز از درس خواندن رسمی اش و از بازیگوشی هایش در مدرسه گذشته بود، او شاید حتی پنج دوست هم پیدا نکرده بود .

رسول کوچولو آن روز می خواست خود را به سرویس مدرسه برساند تا زودتر از بقیه سوار ماشین شود و از جاده عبور کند .

تقلای پسرک برای زودتر رسیدن به خانه و عبور از عرض جاده ای بدون سرعتگیر، خط کشی، چراغ ویا تابلو و جاده ای که زندگی را از او گرفت.

جان کودک هفت ساله در سهل انگاری مسئولان گرفته شد، هرچند “حضرت قلی حاجی دوجی” مدیر آموزش و پرورش مراوه تپه گفته است؛ پیش از آغاز سال تحصیلی مصوب شده که مدارس حاشیه جاده ایمن سازی شود اما این مصوبه مانند بسیاری از مصوبات دیگر جلسات ستادی به فاز اجرایی شدن نرسید .

بسیاری از مدارس حاشیه جاده های استان گلستان در شرایط خطرناک عبور و مرور برای دانش آموزان قرار دارند و احتمال بروز تصادفات در محدوده این مدارس بالا است که به حدود 130 مدرسه می رسد.

اجرای خطوط عرضی لرزاننده، شابلون خط نوشته، نصب چشم گربه‌ای، تابلوهای محدودیت سرعت، سرعت‌گیر پلاستیکی و تابلوهای چشمک زن از جمله مواردی است که برای ایمن سازی مدارس حاشیه جاده باید انجام شود .

به گفته “علی زینعلی” رئیس ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و نقل استان گلستان در طرح ایمن سازی مدارس حاشیه جاده در سال جاری 35 باب مدرسه پیش بینی شده است.

او می گوید: آموزش و پرورش نباید مدارس را در حاشیه جاده ها بسازد لذا جانمایی نادرست برخی مدارس در روستاهای حاشیه جاده سبب اینگونه حوادث می شود .

این مقام مسئول ادامه می دهد: ما چندین مدرسه داریم که باید ایمن سازی شود و با بودجه ای محدود باید اولویت بندی شوند.

چندی پیش “قاسم دبوری” رئیس اداره راه سازی شهرستان کلاله گفته بود درخواستی ازسوی آموزش و پرورش شهرستان برای نصب تابلو و یا کشیدن خط کشی برای ما ارسال نشده است.

اما مدیر آموزش و پرورش مراوه تپه تاکید کرده است که در آخرین جلسه شورای آموزش و پرورش نماینده اداره راه و شهرسازی نیز حضور داشته و نیازمندی مدارس شهرستان را 5 مدرسه با 600 دانش آموزعنوان کرده اند.

حال جای سوال اینجاست، در روستایی که از طرح کوچ خارج شده و باید تمام مجوزها از مدیریت بحران و فرمانداری و .. اخذ شود، چرا هیچگونه اقدام پیشگیرانه ای برای ایمنی این مدرسه انجام نشده است؟

آیا مجوزهای لازم برای بازگشایی ان مدرسه اخذ شده است؟ چرا این مدرسه در این مکان حادثه خیزدوباره بازگشایی شده است؟ و ..

گفتنی است؛ این پایگاه خبری آمادگی انتشار پاسخ مسئولان را دارد.

 

منبع: کلاس بیست