سند «تکامل دوران کودکی» تحت بررسی کارشناسی است

معاون اجتماعی وزارت بهداشت، در اولین کنگره بین‌المللی و پنجمین کنگره ملی آموزش و سلامت کودکان پیش از دبستان، گفت: سند «تکامل دوران کودکی» در دست بررسی کارشناسان وزارت بهداشت است.

به گزارش کودک پرس، دکتر محمدهادی ایازی، در این کنگره به موضوع آموزش و سلامت کودکان پیش از دبستان از منظر حوزه اجتماعی پرداخت و افزود: این سند که بسیار حائز اهمیت است ، دو بار در جلسات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح شد و مورد تاکید قرار گرفت و بخواست مقام وزارت بهداشت ، تحت بررسی همه جانبه قرار دارد.

وی اظهارداشت: این سند در قالب چهار موضوع در ارتباط با تکامل کودکان مطرح است که مسائل مربوط به سلامت جسمی کودکان، سلامت روانی کودکان، سلامت اجتماعی و شناختی کودکان، از جمله چهار موضوع آن بوده ، ضمن آنکه مسائل فرهنگی کودکان نیز از مسائل مهم و قابل تامل در این حوزه است.

ایازی افزود: رسیدگی به مسائل فرهنگی کودکان، مستلزم همکاری دستگاه های متولی امور فرهنگی است که با برنامه های خود بتوانند از کمک خانواده ها برای سرمایه گذاری در این زمینه بهره مند شوند.

 

وی سپس به مسئله آموزش کودکان و اهمیت آن اشاره کرد و گفت: وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی کشور که هم اکنون بیشترین بار آموزش کودکان پیش از دبستان را به دوش می کشند می توانند از طریق تعامل با خانواده ها ، فعالیت های خود را گسترش بدهند.

 

معاون وزیر بهداشت، جایگاه بازی های کودکان را در رشد و پرورش کودکان بسیار مهم دانست و افزود: طی سالهای گذشته از طریق شهرداری تهران ، فضای بازی در پارک ها و خانه اسباب بازی در  ۳۵۴ سرای محله ایجاد شده است که با توجه به اهمیت آن در رشد و پرورش کودکان ، باید گسترش یابد.

وی ادامه داد: امور آموزشی و سلامتی کودکان پیش از دبستان از دو منظر ” توجه به نقش نهاد خانواده و فرهنگ سازی و توجه به مشارکت همه دستگاه های متولی و همکاری بین بخشی ” ، قابل تامل بوده و نیاز این بخش را رفع می کند.

ایازی با تاکید بر اینکه سند تکامل دوران کودکی همه این مسایل را مورد توجه قرار داده است، تاکید کرد که شورای راهبردی مربوطه با برگزاری جلسات منظم، مفاد این سند را مورد بررسی و پیگیری قرار می دهد.

 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که کنگره آموزش و سلامت کودکان پیش از دبستان، به خوبی بتواند در بحث توسعه آموزش و سلامت کودکان، تاثیرگذار باشد و زمینه علمی برای شورای راهبردی سند تکامل دوران کودکی فراهم کند.

 

 

 

منبع: مهر