به گزارش کودک پرس ، سرهنگ جواد جهانشيرى در تشريح اين خبر اظهار کرد: در پى رصد و پايش فضاى سايبرى توسط تيم كارشناسان رصد اداره تشخيص و پيشگيرى از جرايم سايبرى استان، مشخص شد رباتى تحت عنوان يكى از بازىهاى پر سر و صدا در يكى از شبكههاى اجتماعى اقدام به فعاليت نموده و اين موضوع باعث ترس و اضطراب تعدادى از والدين و دانشآموزان در يكى از مدارس شهر مشهد شده بود.
وی افزود: كارشناسان پليس فتا در ادامه روند شناسايى عاملين طراحى ربات مذكور موفق به شناسايى دو دانشآموز مشهدى شدند.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: سازندگان ربات مذكور كه دو برادر 15 و 13 ساله بودند در مواجهه با ادله فنى ضمن اذعان به ساخت ربات، علت انجام اين كار را تفريح و شوخى با دوستان هم سن و سال خود بيان كرده و از مجرمانه بودن اين اقدام اظهار بىاطلاعى مىكردند.
سرهنگ جهانشيرى در همين رابطه، ايجاد هرگونه ربات و يا كانال با اسامى خاص كه موجب تشويش اذهان عمومى خواهد شد را جرم خواند و به والدين محترم هشدار داد: همانطور كه در فضاى واقعى از فرزندان خود صيانت و مراقبت مىنماييد در فضاى سايبرى نيز مراقب رفتار فرزند خود باشيد و با ارائه آگاهى به فرزندان، اين عزيزان را از مخاطرات فضاى سايبر حفظ نماييد.
اين مقام ارشد انتظامى در پايان به كاربران فضاى سايبر توصيه نمود: هرگز فضاى سايبرى را دستمايه شوخى و رفتار نابجا قرار نداده و اين فضا را ابزارى براى تسويهحسابهاى شخصى و يا گرفتن انتقام از ساير افراد ندانند و با حفظ وظيفه “شهروند سايبرى”، هر كاربر نماينگر يك ايرانى آگاه و مسئول باشد.
گفتنى است سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir آماده پاسخگويى به مشكلات شهروندان در حوزه فضاى سايبرى بوده و شهروندان مى توانند براى مشاوره و انعكاس ديدگاه هاى خود در زمينه فضاى سايبرى به آدرس مذكور مراجعه نمايند.
منبع: پلیس فتا
ارسال دیدگاه