به گزارش کودک پرس ، این آگاهیها باعث میشود که افراد دارای هوش هیجانی، کمتر ناراحت شوند و رابطه مناسب تر با دیگران داشته باشند همچنین این افراد احساسات خود را مدیریت میکنند و هنگام عصبانی شدن واکنش شدید نشان نمی دهند.
این دکترای روانشناسی کودک و نوجوان با بیان اینکه افراد داری هوش هیجانی رضایت بیشتری از زندگی دارندف گفت: اولین گام در تقویت هوش هیجانی کودکان تأیید احساساتی آنهاست لذا والدین باید به فرزندانشان اجازه دهند تا احساسات منفی را بیان کنند تا آرام شود.
والدین برای فرزندشان تعیین نکنند چه احساساتی باید داشته باشد.غمگین بودن، عصبانیت و خشم و احساس کلافگی حق هر کودک و نوجوان است. با نادیده گرفتن احساسات منفی فرزندانف والدین باعث می شوند که او گیج شود و مدیریت احساسات را نیاموزد.
والدین هنگام ناراحتی فرزندشان به او بگویند «میدونم ناراحتی به نظرت چطور مشکل را حل کنیم؟» بگذارند فرزند مشکلاتی را که تواناییش را دارد، حل کند و مدام نصیحت نکنند.
هنگامی که فرزندتان از دوستانش گله می کند، نه طرف دوستان را بگیرید، نه به فرزندتان احساس ضعیف بودن بدهید. از او سوال کنید چه احساسی دارد.
مهمترین هنر شما گوش دادن به حرفهای فرزندتان است، بدون آنکه قضاوت کنید، نصیحت کنید، مدام راه حل نشان دهید، دخالت کنید یا به هم بریزید، با پرسیدن سوال های درست او را تشویق کنید که خود را بشناسد و تصمیم درست بگیرد.
ارسال دیدگاه