به گزارش کودک پرس ، مصطفی رحماندوست اظهار داشت: آموزش هر مهارتی در زندگی تاثیرگذار است و مهارت قصهگویی در راه گسترش مطالعه و انتقال فرهنگ تاثیر مستقیم خود را ثابت کرده است.
وی با تاکید بر حفظ جایگاه قصهگویی بیانکرد: خانواده باید از بدو تولد برای کودکان قصهخوانی کنند زیرا برای همه گروههای سنی مناسب است و باعث ارتباط عاطفی بین قصهگو و قصهشنو میشود.
وی در ادامه گفت: در کشورهایی که وسایل سرگرم کننده زیاد است مطالعه سطح بالایی دارد که نشان میدهد اگر خانوادهها لذت مطالعه را به کودکان بچشانند اپلیکیشنهای بازی مدت محدودی در زندگی مطرح میشوند.
محسنسلطانیدبیرکارگاه گفت: هدف اصلی برگزاری این کارگاه تربیت نسل قصه گو برای آموزشگاهها و مهدکودکهاست تا بهتر بتوانند با کودکان در ارتباط علمی و آموزشی باشند.
مسئول برگزاریکارگاه با تاکید بر اینکه استقبال شهروندان خیلی کم بود اذعان داشت: دستگاههای اجرایی که متولی فرهنگ و آموزش هستند باید این برنامهها را حمایت کنند به جزء اداره بهزیستی، فرهنگ و ارشاد هیچ نهادی حتی در اطلاع رسانی این رویداد فرهنگی کمک نکرد و به اداره آموزش و پروش نقد وارد است و متاسفانه رویدادهای بزرگ فرهنگی در بروکراسیهای اداری گم میشود.
لازم به ذکر است اوایل سال آینده دوره پیشرفته این کارگاه برگزار میشود و در پایان به تمام شرکت کنندگان گواهینامه شرکت در کارگاه آموزش قصهگویی از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و با امضای مدرس اعطا شد.
منبع: تسنیم
ارسال دیدگاه