به گزارش کودک پرس ، سردار مهدی معصوم بیگی با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب آنها، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد مالباختگان از یک ربات جعلی در تلگرام اقدام به خرید شارژ تلفن همراه و یا شارژ بستههای اینترنتی کردند که بلافاصله ماموران، عملیات شناسایی سازنده این ربات جعلی را در دستور کار قرار داده و با انجام یک سری اقدامات علمی و تخصصی و جمعآوری ادلههای دیجیتالی عامل این برداشتها در یکی از استانها شناسایی شد.
فرمانده انتظامی استان اصفهان ادامه داد: ماموران پلیس فتای استان پس از شناسایی محل سکونت مجرم طی هماهنگی با مقام قضائی به استان مربوطه اعزام و متهم را در مخفیگاه خود دستگیر کردند.
وی تصریح کرد: با انتقال متهم به استان اصفهان و تحقیقات تخصصی مشخص شد وی با طراحی یک ربات جعلی در تلگرام با عنوان درگاه خرید شارژ تلفن همراه و بستههای اینترنتی توانسته اطلاعات بیش از 2 هزار و 100 نفر از کاربران اینترنتی از استانهای مختلف کشور که به این درگاه مراجعه میکردند را سرقت کند.
سردار معصوم بیگی با بیان اینکه متهم انگیزهاش از این کار را تفریح و سرگرمی و کسب درآمد برای خود عنوان کرد، گفت: براساس اعترافات متهم وی تا کنون مبلغ 2 میلیارد ریال از حساب شهروندان برداشت کرده و برای اینکه شناخته نشود با وجوه سرقتی اقدام به خرید کارت شارژ، خرید پولهای الکترونیکی، خرید ارز و سایر موارد در فضای مجازی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: متهم با تبلیغ این ربات با عنوان “تنها درگاه ارزان قیمت شارژ تلفن همراه و بستههای اینترنتی” در کانالها و گروههای مختلف تلگرام اقدام به فریب کاربران میکرد که در این مورد به همه هشدار میدهیم فریب این گونه تبلیغات را نخورند.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با پیچیده عنوان کردن این پرونده اظهار داشت: تلاش برای شناسایی مالباختگان و کشف حسابهایی که این نوجوان برای خود باز کرده و وجوه سرقتی را به آنها منتقل کرده همچنان ادامه دارد.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه سایت مشکوکی میتوانند از طریق شماره تلفن 2184355 و یا بخش دریافت گزارشات مردمی وب سایت www.cyberpolice.ir و یا ایمیل Esfahan_fata@police.ir موضوع را به پلیس فتا اطلاع دهند.
منبع: تسنیم
ارسال دیدگاه