خدمات حمایتی محک به بیمارستان‌های دولتی منتقل می‌شود

مدیر واحد خدمات حمایتی محک گفت: تمامی خدمات حمایتی ارائه شده در بیمارستان محک مثل حضور روانشناس، ترالی کتاب، معلم داوطلب و اتاق بازی به تدریج به سایر بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی دارای بخش خون و آنکولوژی کودک در سراسر ایران منتقل خواهد شد.

به گزارش کودک پرس ، بهناز آسنگری ارائه خدمات حمایتی مورد نیاز برای کودک و خانواده به صورت یکپارچه را از برنامه‌های راهبردی این واحد برشمرد و افزود: بر اساس این برنامه خدمات محک که شامل 42 بسته حمایتی است، در اختیار کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان در سراسر کشور قرار می‌گیرد.
وی افزود: واحد خدمات حمایتی محک آموزش داوطلبان روان‌شناسی ساکن تهران و شهرستان‌ها را به منظور بهره‌مندی از ظرفیت کار داوطلبانه در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی و همچنین دسترسی تمامی کودکان مبتلا به سرطان ایران و خانواده‌هایشان به خدمات روان‌شناسی، آغاز کرده است تا بتواند گامی مؤثر در جهت تحقق ارائه خدمات به صورت زیرساختی در سایر بیمارستان‌ها بردارد.

آسنگری بیان کرد: از سوی دیگر این مؤسسه با طراحی مسیر درمان در هر یک از بیمارستان‌ها، با توجه به امکانات موجود در آنها، تلاش می کند تا خدمات حمایتی و درمانی را به بهترین شکل ممکن در اختیار کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌هایشان قرار ‌دهد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر محک تهیه میان‌وعده برای کودکان، راه‌اندازی و تجهیز اتاق بازی و ترالی کتاب، پرداخت هزینه رفت و آمد به منظور مراجعه به بیمارستان را در برخی بیمارستان‌های تهران و شهرستان برقرار کرده و در حال گسترش آن است گفت: یکپارچه‌سازی خدمات حمایتی در سراسر ایران وابسته به تأمین هزینه دارو و درمان تمامی کودکان مبتلا به سرطان است؛ چرا که دغدغه اول خانواده‌ها تأمین نیازهای درمانی است. با تحقق کامل این اهداف در سال 1400 می‌توانیم گام بعدی را با تمرکز بر ارائه خدمات حمایتی پیشرفته‌تر در سراسر ایران برداریم. در واقع ارائه خدمات حمایتی به کودک و خانواده از ضرورت‌های درمان سرطان است.

آسنگری به مناسبت روز جهانی بهداشت (روز سلامتی 18 فروردین ماه) و با اشاره به شعار 2019 سازمان بهداشت جهانی با عنوان
«پوشش جهانی سلامت در سراسر جهان، پیشگیری از بیماری و ایجاد شرایط مناسب برای درمان تمامی بیماران در جهان» گفت: سلامتی ارزشمندترین دارایی انسان‌ها و بزرگ‌ترین دغدغه آنهایی است که با بیماری مبارزه می‌کنند؛ در همین خصوص محک از سال 1370 فعالیت خود را به منظور ارائه خدمات درمانی و حمایتی به تمامی کودکان مبتلا به سرطان سراسر کشور آغاز کرد و امروز در خصوص یکپارچه‌سازی خدمات درمانی و حمایتی مطابق با استانداردهای جهانی در تلاش است.
وی افزود: همچنین محک از سال 1396 یکپارچه‌سازی خدمات درمانی و حمایتی در سراسر ایران را در رأس یکی از برنامه‌های راهبردی خود قرار داد تا تمام کودکان مبتلا به سرطان این مرز و بوم بتوانند با بهره‌مندی از این خدمات مراحل درمان خود را طی کرده و به سلامتی دست پیدا کنند.

آسنگری ادامه داد: مراجعه کودکان مبتلا به سرطان از سایر شهرستان‌ها به بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان، عدم قدرت خرید دارو و تأمین هزینه‌های درمانی از سوی خانواده‌های کودکان مبتلا به سرطان در سراسر کشور، باعث شد تا محک ارائه خدمات درمانی و حمایتی یکپارچه به تمام کودکان مبتلا به سرطان سراسر کشور را در برنامه و دستورکار خود قرار دهد.

مدیر واحد خدمات حمایتی محک با بیان اینکه این سازمان از ابتدای فعالیت تاکنون تلاش کرده با گسترش استقرار مددکاران داوطلب در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی دارای بخش خون و آنکولوژی کودک در سراسر کشور و تشکیل پرونده برای آنها، هزینه‌های مرتبط با تأمین دارو و درمان مورد نیاز فرزندانش را تأمین کند، گفت: امیدواریم بتوانیم تا پایان سال 1398، حمایت‌های درمانی مثل تهیه دارو برای کودکان مبتلا به سرطان و ارسال آن به مراکز درمانی سراسر کشور را محقق سازیم تا خانواده‌ها با دغدغه کمتر به درمان فرزندان خود بپردازند.

 

وی خاطرنشان کرد: محک با همراهی نیکوکاران توانسته است در طول 28 سال فعالیت خود از کودکان مبتلا به سرطان حمایت کند و آنها را تا رسیدن به روزهای سلامتی همراهی کند. امیدواریم با تداوم این همراهی بتوانیم زمینه بهبودی همه فرزندان محک را فراهم کرده و جشن سلامتی آنها را با حضور نیکوکاران برگزار کنیم.

 

 

 

 

منبع: ایرنا