به گزارش کودک پرس ، «پروانه حاجی پور»، مسئول کارگروه آموزش، پژوهش و توانبخشی موسسه خیریه حامیان اوتیسم استان گیلان در همایش «اوتیسم،روایتی از درخودماندگی» در تالار حکمت دانشگاه گیلان، با اشاره به نامگذاری ماه فروردین بهعنوان ماه اطلاعرسانی اوتیسم، اظهار کرد: خانواده هایی که درگیر این اختلال هستند باید علاوه بر آشنایی کامل با روش های رفتار با کودک اوتیسمی، خودشان نیز کمک های روان شناختی دریافت کنند.
وی با بیان اینکه موسسه خیریه حمایت از اوتیسم گیلان از بهمن 94 کار خود را آغاز کرده است، افزود: این موسسه با اجرای کارگروههای مختلف در راستای حمایت از خانوادههای درگیر اوتیسم گام برمی دارد.
حاجتی، بخشی از توان بخشی افراد اوتیسم را مبتنی بر جامعه دانست و گفت: با راه اندازی غرفه آگاهسازی اوتیسم در پیاده راه فرهنگی رشت، یکصد تست غربالگری انجام و سه مورد مشکوک شناسایی شد.
«فاطمه ربیعی»، روان شناس نیز، با بیان اینکه غربالگری کودکان 2 تا 5 سال رایگان است، تصریح کرد: با شناسایی موارد اوتیسم بسته های درمانی و آموزشی در اختیار خانواده ها قرار می گیرد.
وی اتیسم را یک بیماری جدید دانست و یادآور شد: خوشبختانه در بخش آموزش کم و کاستی وجود ندارد و خانواده ها نمی توانند طریقه برخورد با کودکان اوتیسمی را فرا بگیرند.
دکتر «حسین نجمی»،عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز، با اشاره به وجود میلیون ها نرون عصبی در انسان از دوران جنینی تا پایان عمر، خاطرنشان کرد: اگر این نرون ها به هر علتی آسیب ببینند، اعصاب انسان دچار اختلال می شود.
وی با بیان اینکه پسران چهار برابر بیش از دختران در معرض اوتیسم هستند، یادآور شد: مهم این است به دوران طلایی رشد یک کودک توجه دقیق داشته باشیم و در هر زمان متوجه یک اختلال در حرکت و بیان کلمات کودک شدیم، آن را مورد توجه قرار دهیم.
ارسال دیدگاه