به گزارش کودک پرس، صدیقه حسنزاده مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان این مطلب گفت: مدیرعامل کانون در جلسه رابطان جشنواره رضوی در سال گذشته برای بهتر برگزار شدن جشنواره پانزدهم، پیشنهادها و نقطه نظرهایی ارایه کردند که در شیوهنامه جشنواره پانزدهم رضوی اعمال شد که تنوع و اضافه شدن فعالیتهای گروهی در این جشنواره از درخواستهای علیرضا حاجیانزاده بود.
وی گفت: امسال در جشنواره پانزدهم رضوی تصمیم گرفتیم تا بخشهای «سرود» و «پویانمایی» را جایگزین بخشهای «خوشنویسی» و «نقاشی» کنیم.
حسنزاده افزود: جشنواره پانزدهم رضوی کانون از منظر تعداد شرکت کنندگان و تنوع آثار، رشد قابل ملاحظهای داشت که در بخشهای «پویانمایی» و «سرود»، تنوع و تکنیکهای جالبی دیده شد.
معاون جشنواره رضوی کانون یادآور شد: در این دوره از جشنواره افزون بر اعضای کانون، گروههای غیر کانونی، مانند اعضای کانون مساجد و دانشآموزان مدارس نیز شرکت کردند.
حسنزاده گفت: در بین برگزیدگان این جشنواره آثار برگزیده از بیرون از کانون نیز داشتیم که این نشان داد کانون به عنوان کارگروه کودک و نوجوان رضوی دایره فعالیتهای استانی را فراتر از مراکز فرهنگی هنری خود گسترش داده است.
وی گفت: کیفیت آثار در حوزه کتابسازی عالی بود و به لحاظ تکنیک که پشتوانه کتاب است رشد قابل ملاحظهای داشت.
مدیرکل آفرینشهای فرهنگی کانون تاکید کرد: آثار اعضا در کتاب آهوانه در 3 جلد به چاپ میرسد که یک جلد آن اختصاص به آثار ادبی جشنواره دارد و یک جلد هم به کل آثار در حوزههای کتابسازی، پویانمایی و سرود به همراه تصاویر و شناسنامه اختصاص مییابد.
وی افزود: یک جلد آهوانه نیز همزمان با نوزدهمین جشنواره قصهگویی کانون در سال گذشته با آثار بخش داستان و قصهگویی بزرگسال رونمایی شد.
حسنزاده گفت: فراخوان هشت بخش این جشنواره را در سال گذشته منتشر کردیم و مخاطبان 10 ماه فرصت داشتند تا در این جشنواره شرکت کنند. فعالیتها و آثار تولید شده که به مراحل داوری رسید حاصل فرآیند کتابخانهای کانون است.
وی تصریح کرد: قرار است آثار بخشهای «سرود» و «پویانمایی» در قالب چندرسانهای (مولتی مدیا)، به همراه کتابهای «آهوانه» به مراکز فرهنگی هنری کانون در سراسر کشور ارسال شود.
حسنزاده گفت: استقبال از کتاب «آهوانه» خوب بود و مربیان درخواست کردند تا این کتاب به فضای چرخه امانت کتاب به مراکز فرهنگی هنری کانون، افزوده شود.
ارسال دیدگاه