توسعه فضای مجازی کودکان با ۷۲ پروژه

به گزارش کودک پرس ، خسرو سلجوقی گفت: هم اکنون این سند در وبگاه مربوطه اطلاع رسانی عمومی شده تا بازخورد آن را دریافت کنیم.

 

وی افزود: قصدمان این نیست که خودمان را در ۷۲ پروژه و نقشه مفهمومی محدود کنیم و فضا باز است تا نظرات کارشناسی را در این زمینه دریافت کنیم. ممکن است برخی از این ۷۲ پروژه زائد باشد و بالعکس، ممکن است در این پیش نویس به برخی موضوعات اشاره ای نشده باشد که در این صورت می توانیم از نظرات کارشناسان استفاده کنیم.

سلجوقی افزود: در توسعه فضای مجازی کودک آنجایی که نیازمند هماهنگی و ایجاد پروژه های زیرساختی است و ممکن است برای بخش خصوصی، اقتصادی نباشد، ورود می کنیم. در غیر این صورت تمایل داریم که در بازار بخش خصوصی دخالت نکرده و حتی الامکان از منابع در اختیارمان برای توسعه بازار بخش خصوصی استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه در این زمینه طرح ۲۰ تا ۲۰ مطرح شده است، گفت: پیشنهاد دهنده این طرح بخش خصوصی بود و مجری آن هم بخش خصوصی است. هدف از طرح ۲۰ تا ۲۰ این است که بتوانیم در روز بیستم هر ماه یکی از ایده های مربوط به توسعه فضای مجازی کودک که توسط بخش خصوصی ارائه شده است را معرفی کنیم.

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران ادامه داد: نخستین ایده مربوط به این طرح، در باغ کتاب تهران رونمایی شد و به مرور مابقی این طرح ها نیز رونمایی می شود.

 

برای مثال یکی از پروژه هایی که در این زمینه مطرح و حدود ۲۰۰ میلیون تومان برای آن هزینه شد، پروژه مطالعاتی تبعات استفاده از تلفن همراه برای کودکان بود. کاربرد این پروژه برای تولیدکنندگان محتوا است تا در زمان تولید، روی این موضوع تمرکز کرده و محصولاتشان اثربخشی بیشتری داشته باشد. از سوی دیگر آثار و تبعات سوء استفاده از تلفن همراه برای کودکان مورد تاکید قرار گرفت.

 

 

 

منبع: ایران آنلاین