به گزارش کودک پرس ، دکتر علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در سومین نشست فصلی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که با حضور کارکنان مجموعه در تالار آزادگان موزه برگزار شد ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: برای راه اندازی هر یک از این 5 بخش موزه جدید چهار کارگروه محتواو مفهوم، سناریو، جمع آوری و کارگروه هنری تشکیل ،که نشان دهنده تغییرات بسیار و پرسرعت در ظاهر و مفاهیم موزه است.
مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، ضمن اشاره به تحقق اصلاح ساختار سازمانی و حذف و اصلاح اکثر فعالیت های غیر مرتبط ، غیر ضروری و کم بازده که سر فصلهای مورد توجه موزه در سال 96 بوده اند، ادامه داد: از دهم تیرماه و همزمان با سالروز آزادسازی مهران، برنامه های تابستانه موزه آغاز و موزه از ساعت 9 صبح تا 10 شب بر روی علاقمندان باز و بهای بلیت آن برای تمامی اقشار، نیم بها خواهد بود.
وی ایجاد زمینه و استفاده از ظرفیت های خارج از موزه را از دیگر برنامه های این موزه بر شمرد و افزود: برای دستیابی به این هدف، کارگروهها و شوراهایی تشکیل شده است که شورای راهبردی ستاد گردشگری با حضور بزرگان عرصه گردشگری، ایجاد موسسه گردشگری ، ساماندهی هماهنگی موزه های دفاع مقدس، تشکیل اتحادیه موزه های حوزه مقاومت ( با حضور موزه های کشورهای لبنان، عراق، سوریه، یمن و افعانستان) از جمله آنها است.
جعفری در ادامه این نشست فصلی افزود: تهیه تقویم مناسبتی موزه، رونمایی از پرتال موزه ، چاپ هفتاد عنوان کتاب ، 1000 عنوان کتاب دیجیتال و 60 عنوان کتاب صوتی، نهضت ترجمه کتاب به زبانهای مختلف، برگزاری نشست علمی، تشکیل انجمن علمی دفاع مقدس، انتشار فصلنامه علمی پژوهشی موزه و ماهنامه فرهنگی هنری موزه را از دیگر اقدامات موزه در سال 97 است.
مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ضمن اهمیت دادن به رفاه، فعالیت ها و ایده های کارکنان خاطر نشان کرد: ایجاد سازو کار مناسب برای تشویق کارکنان موفق از برنامه های راهبردی اداری موزه و همچنین ایجاد شرایط لازم برای رشد ، نوآوری ، خلاقیت و رقابت مثبت بین همکاران و برنامه ریزی برای آرامش بخشی و تقویت فضای همدلی و صمیمیت در بین کارکنان و مدیران و استفاده از ظرفیت های تخصصی و مشارکت همکاران در برنامه ریزی و تصمیم سازی آینده موزه از مهمترین برنامه های حوزه اداری موزه است.
برگزاری همایش ملی انقلاب اسلامی در منظومه فکری امام (ره)
همایش ملی انقلاب اسلامی در منظومه فکری امام خمینی به همت موزه دفاع مقدس،جهاد دانشگاهی و پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی در مرکز همایش های سازمان کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین المل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، در این همایش که با حضور و سخنرانی استادان دانشگاه و چهرههای علمی و برگزاری چندین میزگرد تخصصی همراه بود، نقاط قوت گفتمان امام خمینی (ره) ارزیابی این موضوع که این گفتمان به چه میزان در بخشهای مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی محقق شده است نیز مورد بررسی قرار گرفت.
در این همایش یکروزه که با همکاری سازمان جهاد دانشگاهی و پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی و موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، موضوعاتی از قبیل انقلاب اسلامی و عدالت، انقلاب اسلامی و آزادی، انقلاب اسلامی و حقوق ملت، انقلاب اسلامی و سیاست اخلاقی، انقلاب اسلامی و معنویت، انقلاب اسلامی و آموزش و فرهنگ، انقلاب اسلامی و امنیت، انقلاب اسلامی و مشارکت، انقلاب اسلامی و وحدت ملی، انقلاب اسلامی و پیشرفت و توسعه، انقلاب اسلامی و تمدن سازی را مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین انقلاب اسلامی و راهبرد منطقه گرایی اسلامی، انقلاب اسلامی و راهبرد نداشتن تعهدگرایی جهانی، انقلاب اسلامی و استکبار ستیزی، انقلاب اسلامی صلح و همزیستی مسالمت آمیز، انقلاب اسلامی و راهبرد صدور انقلاب، انقلاب اسلامی و جهانی شدن و جهانی سازی، انقلاب اسلامی و دیپلماسی فرهنگی و انقلاب اسلامی و هویت و خودباوری از دیگر موضوعات این همایش بود.
به گفته مسئولان برگزاری این همایش در مجموع ۱۷۸ چکیده مقاله به این همایش واصل شد که از این میان ۱۰۸ اصل مقاله دریافت شد و در مسیر داوری این تعداد مقالات، تعداد ۶۲ مقاله تایید شد و در داوری نهایی ۲۴ مقاله منتخب شد که چکیده اینها در کتابی چاپ شده و طی برگزاری همایش منتشر میشود.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
ارسال دیدگاه