تلاش اسرای نوجوان ایرانی برای رزمنده واقع بودن

من در کتاب سعی کردم نشان دهم که اسرای نوجوان ایرانی در این فضای تبلیغاتی چگونه زندگی کردند و سعی کردند تا رزمنده واقعی باقی بمانند.

به گزارش کودک پرس ، احمد یوسف زاده نویسنده کتاب «اردوگاه اطفال» نیز در ادامه این مراسم در سخنانی بیان داشت: اردوگاه اطفال دومین بخش از خاطرات من را شامل می شود. بخش اول آن در کتاب «آن 23 نفر» روایت شد و این بخش راوی دو سال از مهم ترین دوران اسارت من در اردوگاه اطفال در عراق است. بعد از ماجرای آن 23 نفر عراقی ها که متوجه شدند تبلیغات آنها بر پایه بچه های ایرانی حاضر در جنگ برای دنیا جذاب بوده است این اردوگاه را شکل دادند. من در کتاب سعی کردم نشان دهم که اسرای  نوجوان ایرانی در این فضای تبلیغاتی چگونه زندگی کردند و سعی کردند تا رزمنده واقعی باقی بمانند. این اثر شرح جوانمردی اسرایی است که سختی های بسیاری را تحمل کردند و من هم با همه وجودم آن را روایت کرده ام.

یوسف زاده افزود: حسم این بود که مخاطبان خاطره از کلی گویی فراری هستند و برای همین در کتابهایم سعی کردم با جزئیات به بازگویی خاطره بپردازم. از رفتارها و عکس العمل ها بگویم و جزئیات را تا حد مقدور فراموش نکنم. به همین خاطر نگارش خاطراتم طولانی شده است و این دو کتاب اخیر تنها دو سال از آن را در برگرفته است

وی افزود: باید30 سال از سال 62 عبور می کردیم تا حس کنیم چه اتفاقی رخ داده است. این خاطرات باید با چنین فاصله ای نوشته می شد تا وقتی امروز می گوییم رزمنده ای یک شب تا صبح شکنجه شد قابل لمس باشد. شاید اگر در سال 62 می خواستم این خاطرات را بنویسم چیزهای دیگری می نوشتم اما این کتاب امروز مخلوطی است از خاطرات و حس حالم در 50 سالگی.

 مراسم رونمایی از کتاب اردوگاه اطفال در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور نویسنده کتاب و مرتضی سرهنگی برگزارشد.

منبع: شبستان