به گزارش کودک پرس ، مصطفی رحیمی، کارشناس علوم قرآنی اداره تبلیغات اسلامی سبزوار با اشاره به اینکه نوجوان و جوان امروزی تشنه بازیهای قرآنی است، گفت: در حوزه بازیهای رایانهای شاید بتوان گفت به عدد انگشتان یک دست نیز بازی قرآن مناسب نداریم.
بازیهای قرآنی و اغنای مخاطبان
وی افزود: برخی از بازیها مانند ساخت پازل و استفاده از کلمات قرآنی و تعداد دیگری از بازیهای ساده دینی در این حوزه وجود دارند که نوجوان و کودک امروزی با چند بار استفاده از این بازیها اغنا شده و مجدد به سمت این بازیها نمیرود.
مدرس علوم قرآنی دانشگاه حکیم سبزواری با بیان اینکه نقش بازیها در اثرگذاری بر روی قشر جوان و نوجوان، تصریح کرد: بسیاری از جوانان از گوشی موبایل و یا رایانه برای بازی استفاده میکنند.
اثرگذار نبودن تبلیغ دین بدون جایگزین مناسب در حوزه بازیهای رایانهای و موبایلی
وی با ابراز اینکه تبلیغ دین بدون معرفی کردن جایگزین مناسب در حوزه بازیهای رایانهای و موبایلی اثرگذار نیست، گفت: در دین اسلام نیز ذکر شده است امر به معروف و نهی از منکر، یعنی ابتدا دعوت به نیکی میکنیم و در گام بعد، فرد از کار زشت و منکر نهی میشود.
کارشناس علوم قرآنی اداره تبلیغات اسلامی سبزوار بیان کرد: ما در جامعه امروز، گاهی فقط جوان را نهی میکنیم و میگوییم، نخور، نپوش، نرو، این کار را انجام نده؛ این در حالی است که بدون ارائه راهکار و پیشنهاد مناسب و سفارش به امر به معروف، تنها نهی از منکر میکنیم و نتیجه مطلوبی هیچ وقت کسب نخواهیم کرد.
وی با اشاره به برگزاری همایش تولید محتوای رسانهای در حوزه علوم اسلامی و دینی، بیان کرد: برخی از همایشها فقط تبدیل به ارائه محلی برای نمایش آمار مسئولان شده و مطالبی که در این همایشها ارائه میشود، کاربردی و مفید نیستند.
منبع: ایکنا
ارسال دیدگاه