به گزارش کودک پرس ، حجتالاسلام قربانپور، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی، امروز، ۱۷ تیر در چهارمین جلسه ستاد پنجمین جشنواره گلهای محمدی و گلهای فاطمی(سلامالله علیها) استان که در سالن جلسات شرکت آب منطقهای استان مرکزی برگزار شد، گفت: جشنواره قرآنی گلهای محمدی(صلیالله علیه و آله و سلم) و فاطمی از سال ۹۳ از شهرستان محلات آغاز شد، سال بعد به صورت منطقهای با مشارکت شهرستانهای خمین، محلات و دلیجان برگزار شد، از سال ۹۵ این جشنواره وارد موج استانی شد، امسال این جشنواره ۱۲ شهرستان را پوشش میدهد.
وی با بیان اینکه جشنواره قرآنی یاد شده در گروههای سنی ۶ تا ۱۸سال در رشتههای حفظ، قرائت، مفاهیم، صحت قرائت نماز، هنری برگزار میشود، اظهار کرد: رویکرد مباحث عنوان شده در بخش هنری مقابله با آسیبهای اجتماعی، اخلاقی، رفتاری عنوان شده است.
قربانپور اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۷ هزار کودک و نوجوان در چهارمین جشنواره قرآنی یاد شده شرکت داشتند، پیشبینی ما برای پنجمین دوره جشنواره ۱۰ هزار دانشآموز بود که تاکنون ۱۰ هزار و ۴۹۰ نفر ثبتنام کردند. اگر کار هماهنگ تبلیغی را با استفاده از منابع قرآنی انجام دهیم نتایج خوبی به دست میآوریم.
این مقام مسئول ادامه داد: اساس کار ما مردمی، با استفاده از پتانسیل نهادهای قرآنی، دستگاههای اجرایی و خیرین است، جشنواره بدون هیچ اعتبار دولتی با تعامل و همراهی ۳۰ دستگاه برگزار میشود. حضور دستگاهها در کنار هم باعث شده است تا جشنواره از قوام خاصی برخوردار باشد.
وی عنوان کرد: مفاهیمی همچون اهمیت آب و کاهش آسیبهای اجتماعی در اولویت بخش هنری قرار دارد. خوشبختانه وحدت رویه موجود در برگزاری جشنواره باعث شده این جشنواره آهنگ استانی و ملی بگیرد، زمینه کار در سطح کشور فراهم است.
قربانپور تصریح کرد: کشور در حالت اضطرار در حوزه آب است، با استفاده از تلفیق هنر و قرآن میتوان الگوی مصرف را اصلاح کرد، اگر عقل، دین و مبانی اعتقادی حکمفرما نشود، بدون شک با مشکلات فراوانی در حوزه آب، طلاق، بیکاری، آسیبهای اجتماعی روبهرو خواهیم بود، چشم امید همه به مبانی اعتقادیقرآنی است، راه علاج ما برگشت به مبانی اسلامی، روایی و اهلبیتی(علیهمالسلام) است، باید همه اقدامات لازم را انجام داد و به آیات الهی پناهنده شویم و درمان بگیریم.
مسلم احمدلو، معاون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، گفت: اهداف متعالی تعریف شده در پنجمین جشنواره گلهای محمدی و فاطمی استان نباید فراموش شود. اگر اهداف را باور کنیم قطعا برای رسیدن و دور نشدن از اهداف برنامهریزی میکنیم.
وی تصریح کرد: محدودیت زمانی و پرداختن کمیت از مشکلات لحاظ شده سال گذشته است در پنجمین دوره جشنواره، زمان مدیریت و کیفیت فدای کمیت نشده است. سال گذشته ۴ هزار اثر تولید شد امسال نیز علاقمندان تا پایان تیر فرصت ارسال آثار دارند.
احمدلو اضافه کرد: سال گذشته شرکتکنندگان در کارگاه نقاشی آثار بهتری ارسال کرده بودند. اما امسال کارگاهها به دلیل تولید اثر خود کودک و نوجوان موضوع محور تنها به بیان نکات اولیه اکتفا شد. خلاقیت و شکوفایی استعداد دانشآموزان برای ما بسیار حائز اهمیت است. با انجام این اقدام عدالت در داوری نیز رعایت میشود.
وی با اشاره به اینکه ما تمام تلاش خود را در راستای رضایت کودکان و نوجوانان دانشآموز به کار گرفتهایم، اظهار کرد: برخی از آثار برچسب اطلاعات نداشت. ما تمام ارسال را برای تکمیل شدن آثار به شهرستان ارجاع دادیم. بهتر است شیوهنامه و استانداردهای ملی و بینالمللی رعایت شود.
وی بیان کرد: امسال لازم نیست آثار به دبیرخانه اصلی شهرستان تحویل داده شود. دبیرخانههای بخش و شهر میتوانند آثار را جمعآوری کرده و به دبیرخانه اصلی شهرستان تحویل دهند.
احمدلو با بیان اینکه کیفیتبخشی، زمینه رفع بسیاری از مشکلات را فراهم میکند، گفت: در قرآن از نظر نشاط اجتماعی، مصرف بهینه آب و … نکاتی بیان شده است. برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید کیفیت بررسی شود. اگر در دوره پنجم جشنواره مذکور به هدف نزدیک نشدیم جایی از کار ایراد دارد. برای رسیدن به کیفیت باید مطالعه کرده و هدفمند در مسیر گام برداریم.
منبع: ایکنا
ارسال دیدگاه