به گزارش کودک پرس ،آموزش الکترونیکی و بازی ها اصلا برای کودکان در سنین پایین مناسب نیست. در واقع می توان گفت که کودکان هنگام کار با وسایل الکترونیکی هیچ چیزی نمی آموزند. آن ها در عوض با بازی کردن و خواندن و شنیدن مطالب، چیزهای بیشتری می آموزند. کودکان باید در سنین پایین اجتماعی شوند و آن ها این کار را با تقلید از رفتار والدین خود انجام می دهند. اما اگر قرار باشد که مدام به گوشی و تبلت خیره شوند، دیگر زمانی برای یادگیری باقی نمی ماند.
علاوه بر این موارد به مهره های گردن، توانایی کلامی، شور و شوق اجتماعی، میزان تمرکز و روابط عاطفی کودکان آسیب وارد می شود. اتیسم نیز یکی دیگر از عواقب احتمالی استفاده بیش از حد وسایل الکترونیکی است. بنابراین، اگر دفعه بعد خواستید برای ساکت کردن کودک، به او گوشی یا تبلت بدهید حتما به عواقب آن فکر کنید؛ شاید نیاز باشد در تصمیم خود تجدید نظر کنید. علل حساسیت بیشتر کودکان در مواجه با تلفن همراه را می توان در این موارد دید:
۱- مغز کوچک.
۲- رطوبت بیشتر در مغز کودکان.
۳- افزایش آسیب های بافت مغز به علت رطوبت بالا.
۴- عدم توجه کودکان در هنگام استفاده از این وسیله به علائمی مثل گرم شدن گوش، گرم شدن سر و نیز تأئیر بر کاهش اشتها و گاها ایجاد تهوع به علت افزایش حرارت و خشکی در مغز.
۵- فشار دادن گوشی به سر بویژه به طور مداوم و نگه داشتن گوشی در یک طرف سر و تغییر ندادن آن از یک طرف سر به طرف دیگر باعث جذب اشعه های خطرناک در مغز می شود.
۶- علت اصلی خطر گوشی های همراه و دستگاه های بی سیم وقتی مغز در میدان الکترومغناطیسی که این دستگاه ها قرار می گیرد.
۷- از اثرات دیگر این دستگاه ها و گوشی ها شامل ناباروری، اتیسم، اثرات آن روی جنین، کاهش رطوبت مغز و آلزایمر، اختلال عملکرد سیستم ایمنی و سرطان سینه و مغز می باشد.
۸- عدم اطلاع والدین از این موارد و ورود تلفن همراه به اتاق خواب کودکان شانس این اختلالات را به شدت بالا می برد.
۹- تأثیر میدان الکترومغناطیس گوشی همراه بر مغز کودکان از طریق افزایش حرارت و ایجاد تغییر در پروتئین ها و نهایتا ژن ها عامل شروع این مرگ مغزی آرام یا سرطان مغزی شناخته شده است.
ارسال دیدگاه