به گزارش کودک پرس ،سفتی، تورم و درد، از نشانههایی است که مبتلایان آرتریت از آن شکایت میکنند. اگر کودک شما هم در این موارد با شما صحبت میکند، حتما به روماتولوژیست مراجعه کنید؛ چراکه ممکن است به خاطر ژنها یا دیگر عوامل تاثیرگذار، به آرتریت روماتوئید نوجوانان دچار شده باشد. کودک مبتلا به این بیماری، ممکن است درد چندانی را تحمل نکند اما در ابتدای بلند شدن از روی صندلی یا بیرون آمدن از تختخواب، خشکی آزار دهنده مفاصل را که تحرک را برایش سخت میکند، احساس کند.در این بیماران سیستم دفاع ایمنی بدن بر ضد خودش وارد عمل میشود. علت آرتریت بچه ها به درستی شناخته شده نیست.
گرچه تب، ضعف، خستگی زودرس، بیاشتهایی و کاهش وزن هم از جمله نشانههای هشدار دهندهای هستند که از بروز آرتریت خبر میدهند، اما نباید تصور کنید که همه افراد دچار این بیماری مفصلی، با تمامی نشانههای گفته شده درگیر میشوند. پس اگر تنها چند نشانه را احساس کردید و تغییر قابل توجهی را در وضعیت مفاصل و استخوانهای خود یا فرزندتان مشاهده کردید، حتما با یک متخصص در مورد احتمال وجود این بیماری مشورت کنید.
شاید شکایتهای فرزندتان از درد یا دشواری تحرک در ابتدای روز، به دلیل ابتلای او به آرتریت روماتوئید نباشد؛ اما اگر او این بیماری را به ارث برده و امروز به آن دچار شده باشد، بعید نیست که رشد اسکلتیاش در این سالهای حساس، به خاطر آرتریتی بودن دچار مشکل شود.
ارسال دیدگاه