بوکوحرام در منطقه چاد 49 هزار کودک را آواره کرده است

به گزارش خبرنگار کودک پرس، مانوئل فانتین، مدیر منطقه‌ای صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) در امور غرب و مرکز آفریقا در گزارشی آورده است: بحران دریاچه چاد بحران کودکان است که باید در برنامه مهاجرت و آوارگان جهانی در راس قرار گیرد. نیازهای بشر دوستانه بیشتر از واکنش‌هاست به ویژه اکنون که مناطق جدیدی که پیشتر غیرقابل دسترس بودند در شمال شرق نیجریه قابل دسترس شده‌اند.

این گزارش تحت عنوان «کودکان آواره، کودکان جا می‌مانند» پیش از نشست سازمان ملل در خصوص مهاجران و آوارگان منتشر شد که به تاثیرات اقدامات شبه نظامیانه بوکوحرام در نیجریه، کامرون، جمهوری چاد و نیجر و تاثیرات سوء آن بر کودکان نگاهی می‌اندازد.

در این گزارش آمده است: علاوه بر 2.6 میلیون تنی که در حال حاضر آواره شده‌اند این نگرانی وجود دارد که 2.2 میلیون تن نیز که بیش از نیمی از آنها کودکان هستند که در مناطق تحت کنترل بوکوحرام گرفتار بمانند و نیازمند کمک‌های بشر دوستانه باشند. به طور میانگین 38 کودک از اول سال جاری میلادی برای انجام حملات انتحاری در منطقه دریاچه چاد استفاده شده‌اند که تعداد کل کودکان استفاده شده به عنوان عاملان انتحاری از سال 2014 میلادی را به 86 تن می رساند.

در ادامه این گزارش آمده است: تنها در شمال شرق نیجریه 20 هزار کودک از خانواده‌های خود جدا شدند.

یونیسف با شرکای خود همکاری می کند تا نیازهای کودکان و خانواده‌هایشان در این مناطق درگیر را رفع کند. تاکنون نزدیک به 170 هزار کودک حمایت‌های روانی دریافت کرده و حدود 100 هزار تن دیگر از آنها از نظر سوء تغذیه شدید درمان شده و بیش از 100 هزار تن دیگر در برنامه های آموزشی قرار گرفتند.