بومی‌سازی اپلیکیشن مراقبت از کودک و نوجوان

به گزارش کودک پرس، این نرم افزار کاربردی تلفن همراه با تاکید بر مراقبت کودکان و نوجوانان از سوی والدین در فضای مجازی، زیرساخت خود را تعریف و اجرا کرده است.

حفظ و حراست از کودک در فضای مجازی امری است که باید طبق استانداردهای جهانی و حتی داخلی هر کشور، برای آن برنامه ریزی های مناسب صورت گیرد و بستر و زیرساخت آن فراهم شود؛ براین اساس این مساله در بسیاری از کشورها با طراحی اپلیکیشن مراقبت از کودکان در فضای مجازی اجرایی شده و در برخی دیگر از کشورها در حال پیگیری برای تحقق است. برای مثال گوگل اپلیکیشنی مبنی بر اجازه والدین برای کنترل فرزندان در فضای مجازی طراحی و تولید کرده است.

در کشور ما نیز سند مراقبت از کودکان در فضای مجازی در روز ۱۳ آبان و همزمان با روز دانش آموز به عنوان نخستین اولویت برنامه های وزارت ارتباطات در دولت دوازدهم رونمایی شد.
از این رو تولید اپلیکیشن بومی برای صیانت از کودکان در فضای مجازی و امکان مراقبت خانواده ها از کودکان و نوجوانان در دستور کار قرار گرفت و این نرم افزار کاربردی موبایلی توسط یک شرکت دانش بنیان طراحی و تولید شده و مورد تقدیر و توجه وزرای ارشاد و ارتباطات قرار گرفت.

این اپلیکیشن، مخاطب کودک و نوجوان را هدف قرار داده و با نصب آن والدین می توانند میزان استفاده کودک از فضای مجازی شامل محتواهای مورد دسترسی، ساعات استفاده از تلفن همراه و دسترسی های تماس و پیامک را مدیریت کنند.

قابلیت نصب این برنامه بر تبلت و تلفن با دریافت دو خروجی مجازی برای والدین و کودکان از مزایای این برنامه کاربردی است. به عبارت دیگر، والدین با نصب این برنامه می توانند محدودیت های مورد نظر جهت استفاده کودک خود از فضای مجازی را در تلفن همراه خود اعمال کنند و دستگاهی مدیریت شده را در اختیار کودک خود قرار دهند. با این فرآیند هزینه خرید تلفن یا تبلت مجزا یا سیم کارت های محدود، تنها با نصب یک برنامه به جیب کاربران باز می گردد.