به گزارش کودک پرس دیگر کمتر شاهد بازی کودکان باهم ، والدین با کودکان و نوجوانان شان و ارتباط کلامی اعضاء خانواده هستیم. این درحالی است که به گفته کارشناسان ، ارتباط عاطفی و کلامی و حتی بازی والدین با فرزندانشان می تواند در بزرگسالی آنها تاثیر قابل توجهی گذاشته و از بروز آسیب های اجتماعی نظیر ابتلا به اعتیاد ، انجام بزه و غیره جلوگیری به عمل آورد.
ایده پرداز و مجری کارگاه های شادی در اینباره به برنا گفت: سال ها است که دغدغه کودکان سرزمینم را دارم و دلم می خواهد آنها را خوشحال ببینم. به همین خاطر ایده کارگاه شادی را به تصویب رساندم و در حال حاضر در بیشتر مناطق خصوصی در اصفهان آن را اجرا می کنم.
محمد یکرنگی ادامه داد: متاسفانه خلاء های قانونی زیادی برای صدور مجوز خانه بازی و مراکز این چنینی که مختص بازی و شادی کودکان هستند وجود دارد.با این حال تلاش می کنم تا کارگاه شادی را در هرجایی که بتوانم برای کودکان عزیز و آینده سازان کشورم برگزار نمایم.
وی ادامه می دهد: بعد از مدت ها رایزنی با سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان موفق شدم برای اولین بار در یکی از فرهنگسراهای شهر اصفهان کارگاه شادی برگزار کنم.
وی ادامه داد: خلاء همدلی و نشاط بین خانواده ها و فرزندان در عصر تکنولوژی و گسترش فضای مجازی بسیار احساس می شود. به همین خاطر با برگزاری کارگاه های شادی قصد دارم تا ارتباط بین خانواده ها و فرزندان شان را مستحکم تر کنم.
یکرنگی ادامه داد: به جهت همیاری و بالا بردن شادی و سلامت روان بین کودکان و گاها خانواده هر از گاهی چنین کارگاه هایی را با برنامه های متنوع برگزار می کنم.
ایده پرداز کارگاه شادی خاطرنشان کرد :برای اولین بار است که در یکی از فرهنگسراهای شهر این کار را انجام دادم و امیدوارم این همکاری ادامه داشته باشد تا بچه های مناطق محروم تا متوسط بتوانند از این خدمات بهره ببرند.
کارگاه شادی در فرهنگسرای اسوه با حضور بیش از 50کودک برگزار شد.
استفاده از بازی های بدونه وسیله و خلق بازی هایی با وسایل ارزان قیمت چون کاغذ باطله بخشی از فعالیت های انجام شده در این کارگاه است.
منبع: برنا
ارسال دیدگاه