به گزارش کودک پرس ، قائم مقام دبیر اجرایی سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان که با اصحاب رسانه، نشست هماندیشی برای سیاستگذاری این جشنواره در تالار اجتماعات کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان بر پا کرده بود از برگزاری این جشنواره در شهریورماه سال جاری در اصفهان خبر داد و از اصحاب رسانه و مطبوعات استان خواست تا با همه ظرفیتها این جشنواره را یاری دهند.
عادل دهدشتی که به همراه مدیر کمیته اطلاعرسانی و ارتباطات سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان در این نشست شرکت کرده بود اذعان کرد: برگزاری جشنواره بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان باید برای اصفهان ارزش افزوده به ارمغان داشته باشد و ذینفعان جشنواره صنوفی هستند که به طور مستقیم یا غیرمستقیم با جشنواره ارتباط دارند ولی ذینفع اصلی این جشنواره اصفهان است.
قائم مقام دبیر اجرایی سی و یکمین جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان با اشاره به برخی ویژگیهای این جشنواره گفت: امسال و برای اولین بار، سه چهره رسانهای در بین مسئولان کمیتههای جشنواره بود که این میتواند به دغدغه اصلی اصحاب رسانه کمک کند و مشکلات را مرتفع سازد. همچنین بهرهگیری از بانوان در کمیتهها و تجربه توأم با جوانی در ستاد جشنواره را باید از ویژگیها دانست.
دهدشتی با بیان اینکه در سی و یکمین جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان با 9 بخش ذینفع، ما جلسات هماندیشی برگزار کرده و میکنیم، گفت: اکران عمومی پنج فیلم نوستالژی در فضای باز، ایجاد پایگاه در مناطق محروم، زنده کردن اکرانها، ایجاد نشاط و شادی، یک اتفاق خوب برای خانوادههای توانخواهان که سورپرایز خواهد بود، موزه سینمای کودک و… از اتفاقات خوب طی جشنواره خواهد بود که در موقع خود توضیحات لازم داده میشود. وی البته اذعان کرد: این برنامه باید قطعی شده تا اجرایی و عملیاتی شود.
نفیسه قانیان، مدیر کمیته اطلاعرسانی و ارتباطات سی و یکمین جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان هم در این نشست هماندیشی گفت: ما قبل از سیاستگذاری در زمینه برنامههای جشنواره، با اصحاب رسانه این نشست هماندیشی را برگزار کردیم چون میخواهیم از همه ظرفیتهای رسانهای استان اصفهان در برپایی جشنواره بهره بگیریم و در این راستا آییننامهای در حال تدوین است.
منبع: روزنامه نصف جهان
ارسال دیدگاه