با یک بچه ۱۰ ساله نمی‌توان فیلم ایرانی تماشا کرد/ اکثر فیلم‌ها پر شده از دیالوگ‌های رکیک

به گزارش کودک پرس ، فلور نظری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: تدوین سریال «حکایت‌های کمال» به تازگی به پایان رسیده است و بزودی بر روی آنتن می‌رود همچنین در فیلم سینمایی «صدا‌های خاموش» به ایفای نقش پرداخته ام که در نوبت اکران قرار دارد.

وی در خصوص سریال «حکایت‌های کمال» اظهار کرد: سریال «حکایت‌های کمال» به تهیه‌کنندگی محسن شایان‌فر و کارگردانی قدرت‌الله صلح میرزایی، روایتی از دهه چهل و اقتباسی از رمانی به همین نام توسط محمد میرکیانی نوشته است، که ساختاری اپیزودیک دارد.

وی در همین راستا ادامه داد: پیش‌ از این با قدرت‌الله صلح میرزایی در فیلم سینمایی «زندگی شیرین» و سریال «دختری به نام آهو» همکاری داشته‌ام و همچنین با محسن شایانفر نیز به‌ واسطه همکاری‌های زیاد، آشنایی کامل داشتم، زمانی که این دو عزیز با بنده تماس گرفتند، پیشنهاد همکاری را پذیرفتم و در حدود پانزده روز برای بازی در یکی از اپیزود‌های شاد در خدمت این مجموعه بودم.

فلور نظری در ادامه پیرامون فیلم سینمایی «صدا‌های خاموش» اظهار کرد: فیلم سینمایی «صدا‌های خاموش» به کارگردانی سهی‌بانو ذوالقدر و تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی آماده اکران است، من در کنار عزیزانی چون فریبا کوثری، بیتا سحرخیز، مجید صالحی، نیما شاهرخ شاهی، بهاره افشاری، عمار تفتی، سعید داخ و نیلوفر خوش‌خلق به ایفای نقش پرداخته‌ام.

 

نظری با اعلام این خبر که نامش به طور اتفاقی و به اشتباه در لیست بازیگران سریال «بوی باران» در تیتراژ این مجموعه درج شده است بیان کرد: دو سال پیش برای سریالی با نام «عروس تاریکی» با من برای بازی در آن تماس گرفتند اما توافقی بین من و این عزیزان حاصل نشد و اما اخیرا که این سریال با نام بوی باران از رسانه ملی پخش شد متوجه شدم که نام من نیز در تیتراژ این سریال درج شده است که متعجب شده و علت این اتفاق را نمی‌دانم.

بازیگر سریال «خانه به دوش» دلیل کم کاری خود را اینگونه توصیف کرد: برخی تصور می‌کنند سینما ارث پدریشان است، بنده و خیلی از بازیگران هم‌دوره‌ای من که بالای بیست سال سابقه فعالیت داریم و دانش‌آموخته این حرفه هستیم و اکثراً کارمان را جدی و با تئاتر شروع کرده‌ایم، حضورمان در عرصه سینما و تلویزیون کم‌رنگ شده است و علت این اتفاق را باید از مسئولین و متصدیان این حرفه جویا شد.

وی در همین رابطه اذعان کرد: برای وضعیت سینما نگران هستم، استفاده از الفاظ رکیک و شوخی‌های بی‌ادبانه در سینما دور از فرهنگ ایرانی است و برخی که ادعای روشن‌فکری‌شان می‌شود در فیلم‌های سینمایی از دیالوگ‌های سخیف استفاده می‌کنند، شرایط سینما به گونه‌ای شده که کمتر آدمی می‌تواند با کودک ده ساله خود به تماشای فیلم‌های ایرانی بنشیند و من این افسارگسیختگی در سینما را نمی‌پسندم.

 

وی در پایان در خصوص جایگاه هنر در زادگاهش استان گیلان خاطرنشان کرد: گیلان زادگاه بازیگران بنامی همانند مهدی هاشمی، ناصر هاشمی، سیروس گرجستانی، علیرضا مجلل و دیگر عزیزان است که از گذشته کار می‌کنند و اساتید بنده هستند همچنین گیلان بالقوه و بالفعل این قدرت را دارد که هنرمندان زیادی چه در حوزه قلم و شعر و چه در دیگر حوزه‌های هنری تربیت کند.

 

 

 

 

منبع: میزان