با «رعایت اصول» سینمای اخلاقی و مبتنی بر دین ساخته می‌شود

بازیگر، نویسنده و کارگردان سینما با اشاره به تبدیل سینمای کودک به سینمایی بر مبنای اخلاق و دین گفت: در سینمای کودک باید به شادی، تفریح، بازی و در نهایت پرورش و آموزش توجه شود و با رعایت این اصول سینمای اخلاقی که مبتنی بر دین است ساخته می‌شود.

به گزارش کودک پرس ، سید جواد هاشمی با اشاره به وضعیت نابسامان سینمای کودک در ایران اظهار داشت: در سینمای کشور ما کمتر به کودکان و سینمای کودک اهمیت داده می‌شود و در این باره در شرایط بدی قرار داریم و ساختن فیلم با پروداکشن مناسب و هزینه بالا که برای کودک مناسب باشد بسیار سخت است.

وی ادامه داد: دلیل اینکه سرمایه‌گذاران برای سینمای کودک هزینه نمی‌کنند عدم بازگشت سرمایه‌شان است و اگر مطمئن باشند سرمایه‌ای که هزینه می‌کنند برمی‌گردد قطعاً می‌توان فیلم‌های خوبی را برای کودکان ساخت.

کارگردان، نویسنده و تهیه کننده فیلم «تورنا2» با بیان اینکه جشنواره کودک باید زمینه ساز تولید فیلم‌های خوب برای کودکان باشد، گفت: وزارت ارشاد و مراکز تصمیم گیرنده فرهنگی و هنری کشور باید یک فکر عاجل در مورد سینمای کودک بکنند و برای آن در همه زمینه‌ها پارتی بازی کنند و در عین حال جشنواره‌هایی مثل جشنواره کودک هم باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد تا زمینه را برای ساخت فیلم‌های خوب برای کودکان فراهم کند.

وی در ارتباط با لزوم حمایت مسئولان از سینمای کودک بیان کرد: اگر مسئولان از سینمای کودک حمایت نکنند کوتاهی کرده‌اند و این حمایت صرفاً پول نیست و شرایطی باید فراهم شود تا بازیگران و عوامل بزرگ جذب سینمای کودک بشوند و در این جشنواره از همه عوامل برتر مثل بازیگران بزرگسال، گریمور و غیره تقدیر شود.

هاشمی افزود: برای جذب اهالی سینما در سینمای کودک باید مسیری فراهم شود؛ به عنوان مثال وزارت ارشاد بازیگران را ملزم کند که در هر دوسال یک کار کودک هم بپذیرند چراکه همه باید به این باور برسند که سینمای آینده کشور با تماشاگران کودک و نوجوان امروز بیمه می‌شود و کودکان دهه 80 و 90 باید سینما رفتن را یادبگیرند.

وی با اشاره به تبدیل سینمای کودک به سینمایی بر مبنای اخلاق و دین عنوان کرد: طبقه بندی و موضوعی کردن سینما کار اشتباهی است و در سینمای کودک باید به شادی، تفریح، بازی و در نهایت پرورش و آموزش توجه شود و با رعایت این اصول سینمای اخلاقی که مبتنی بر دین است ساخته می‌شود.

این، بازیگر، کارگردان، نویسنده و تهیه کننده سینما در ارتباط با چگونگی بین المللی شدن سینمای کودک ایران اظهار داشت: سینمای کودک مثل بسیاری از فیلم‌های بزرگسال باید هویت بین المللی پیدا کند و راه آن این است که با موضوعات بدون تاریخ مصرف، بین المللی و با پروداکشن‌های مناسب فیلم ساخته شود تا در همه جای جهان مورد تحسین قرار بگیرد.

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم که متأسفانه ما نتوانسته‌ایم این مرزها را رعایت کنیم و البته سینمای کودک در همه جای جهان بین گونه‌های مظلوم و محروم است و برای رشد سینمای کودک در ایران باید از آن حمایت شود.

هاشمی با بیان اینکه امروزه فیلم‌های کودک با فکر جدید و متناسب با ذائقه کودکان امروزی باید ساخته شود، گفت: بچه‌های امروز با بچه‌های دیروز فرق دارند و امروزه با فکر جدید فیلم‌ها باید با ذائقه بچه‌های امروز ساخته شود و این فیلم‌ها باید بتوانند با فیلم‌های بین المللی حداقل رقابت را داشته باشند چراکه در گذشته ارتباط با شبکه‌های خارجی تا این حد گسترده نبوده است.

منبع:  تسنیم